Binance Charity organizuje veľkú akciu – Plánujú vysadiť 10 miliónov stromov

Novinky Binance charity
Binance charity, zdroj: binance.com
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Binance Charity je vôbec prvá transparentná charita na blockchaine. Tento projekt vytvoril doteraz najambicióznejší projekt výsadby stromov cez NFT, ktorého cieľom je vysadiť 10 miliónov stromov po celom svete. Projekt Tree Millions Alliance sa spúšťa budúci utorok 28. septembra pod vedením Binance Charity. Iniciatíva už má 17 hráčov z kryptomenového priemyslu, ktorí potvrdili pomoc pri zalesňovaní.

Do kampane na získavanie finančných prostriedkov v hodnote niekoľkých miliónov dolárov sa môžu zapojiť spoločnosti aj jednotlivci. Za každý poskytnutý dar bude vydaný certifikát NFT zašifrovaný s údajmi o vysadených stromoch. NFT bude ako nástroj na sledovanie, ako boli peniaze darcov použité. Rovnako ako pri všetkých projektoch Binance Charity, pôjde 100 % daru priamo partnerom realizujúcim projekt.

Pokiaľ chceš obchodovať alebo iba nakupovať kryptomeny, odporúčame ti použiť burzu Binance. Nemáš ešte účet na Binance? Vytvor si ho teraz cez >>>zľavový odkaz<<< a získaš doživotnú zľavu na poplatky pri obchodovaní.

,,Kryptomenový priemysel je mladý a neustále sa vyvíja, preto si uvedomujeme, akú úlohu musí naše odvetvie zohrávať pri ochrane planéty. Milióny stromov sú len jedným z krokov k zmierneniu nášho vplyvu na prírodu; budeme pokračovať v inováciách a spolupráci, aby sme ho ešte viac znížili. Technológia blockchain je mocným nástrojom na budovanie spravodlivejšej, transparentnejšej a rovnejšej budúcnosti. Sme odhodlaní pokračovať v uvoľňovaní tohto potenciálu,” komentoval zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Binance CZ.

Binance Charity sa spája s Binance NFT, popredným svetovým trhom NFT pre milióny stromov, aby v Metaverse zasadil a vytvoril najväčší virtuálny les na svete. Okrem toho Binance NFT zoradí tvorcov, ktorí sa zúčastnia na NFT for Good, aby podporili úsilie o získavanie finančných prostriedkov pre Tree Millions. NFT for Good prvýkrát spustili v júni 2021 spoločnosti Binance Charity a Binance NFT s víziou zachytiť kreativitu na podporu zmysluplnej zmeny. Certifikáty NFT vyrobené pre Tree Millions spoločnosťou Binance Charity budú využívať Binance SmartChain, ktorý spotrebuje menej ako 1 % energie Bitcoinu.

Prečítaj si aj: Bitcoin dnes výrazne strácal na hodnote – Čo očakávať tento týždeň?

Ambiciózny projekt Binance Charity

Aliancia Tree Millions je jedným z krokov k spoločnej vízii Binance Charity a Binance pre ekologickejší kryptomenový priemysel. Minulý rok spoločnosť Binance spustila Binance Smart Chain (BSC), jeden z popredných ekologických blockchainov. Ak sieť Bitcoin spotrebuje približne 113,89 terawattov za hodinu ročne (TWh/rok) a tradičné bankové systémy spotrebujú 263,72 TWh/rok, Binance Smart Chain spotrebuje menej ako 1 % z toho. BSC je mimoriadne ekologický a nákladovo efektívny.

Viac info o tomto programe nájdete na tomto odkaze.

Autor:
Ľuboš Kovár
Ľuboš Kovár

Kryptomenám sa venuje už od strednej školy. Za niekoľko rokov vybudoval z Kryptomagazínu najväčší kryptomenový a zároveň ekonomický magazín na Slovensku.