Príspevok Elona Muska vystrelil tokeny so psou tematikou o 1000 % za 24 hodín!

Novinky Tokeny so psou tematikou
Tokeny so psou tematikou. Zdroj: Shutterstock, Sugix Invaders
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Podobné veci ako sú popísané v tomto článku sa zrejme dejú iba vo svete kryptomien. Tweety slávnych osobností dokážu veľmi pekne rozhýbať trh. Otázkou však je, či je to negatívne alebo pozitívne. Najznámejšie príspevky tohto druhu pochádzajú najmä od Elona Muska. Ten podporuje najmä tokeny so psou tematikou ako napríklad Dogecoin.

Prečítaj si tiež: Bude nový upgrade záchranou pre Dogecoin? Elon Musk to vidí jasne!

Posledný tweet od Elona Muska

Ako už bolo vyššie spomenuté, Elon Musk veľmi rád prispieva na svoj twitteri podpornými príspevkami pre Dogecoin. Nie nadarmo je považovaný za „dogefathera” alebo vodcu tohto projektu. Jeho posledný príspevok spôsobil opäť veľký ošiaľ. Musk totiž ešte v minulosti oznámil, že si plánuje zaobstarať psíka a konkrétne plemeno Shiba Inu. Jeho meno má byť Floki. Táto správa spôsobila pomerne veľký hype, keď okamžite začali vznikať tokeny s touto tematikou, ako napríklad Floki Inu, Shiba Floki a podobne.

Posledný príspevok šéfa Tesly obsahoval fotku psíka Shiba Inu. V popise fotky bol iba jednoduchý text „Floki dorazil”. Po tomto príspevku niektoré altcoiny s touto tematikou zaznamenali nárast o neuveriteľných 1000 %!

Chceš rýchlo nakúpiť/predať kryptomeny a neplatiť obrovské sumy za túto službu? V tom prípade si nájdi overenú zmenáreň, ktorá ťa neokradne na skrytých poplatkoch. My jednoznačne odporúčame burzu Binance, kde nájdeš široký výber kryptomien. Vytvor si účet cez >>>tento odkaz<<< a získaš doživotnú zľavu na obchodné poplatky.

Token Shiba Floki sa dokázal vyšplhať o 1000 % za necelých 24 hodín.

Token Floki

Token Floki. Zdroj: Coinmarketcap

Aj toto je jasný dôkaz toho, ako dokážu príspevky slávnych ľudí ovplyvniť trh. V tomto prípade však môžeme s určitosťou povedať, že ide o bezvýznamný projekt, ktorý sa iba vezie na popularite Dogecoinu.

Dogecoin a Shiba Inu prežívajú horšie obdobie

Ani vysoká popularita nedokáže zabezpečiť neustály rast. Svoje o tom vedia projekty DOGE a SHIB. Tieto mince zaznamenali za posledných 24 hodín prepad o približne 5 %.

DOGE/BUSD

DOGE/BUSD 30m TF. Zdroj: TradingView