Analýza Ethereum a Uniswap – Bullish trend je na dosah

Niektoré altcoiny ako napríklad Ethereum a Uniswap aj napriek trhovej konsolidácii pekne rastú. Uniswap je za posledné 2 týždne v 60 % zisku. Bude pokračovať v raste?

Uniswap – Držíme bullish trend!

Uniswap od nájdenia posledného dna a následného break out pohybu dôležitej bearish line urobil 60 % zhodnotenie. Na grafe sa tvorí obchodné pásmo medzi 15 až 35 USD. Práve v tejto zóne Uniswap už takmer 2 mesiace konsoliduje. Pokiaľ táto sideways štruktúra bude zachovaná, tak táto kryptomena má otvorenú cestu k rezistencii, ktorá je na 35 USD. Na tomto levely chceme vyberať targety. Druhý dôležitý level  je na 28 USD, hlavne day traderov, ktorý hľadajú skôr konzervatívne targety.

UNI/USD analýza možného rastu

UNI/USD analýza možného rastu, zdroj: tradingview.com

Chceli by ste aj vy vytvárať kvalitné analýzy a následne z nich profitovať? Nestrácajte čas a pridajte sa do našej VIP skupiny, kde sa dozviete všetko podstatné. Analýzy grafov altcoinov a Bitcoinu, množstvo trhových updatov a názory profesionálnych obchodníkov nájdeš priamo tu.

Ethereum – Rovnako bullish

V dobrej kondícii je aj kryptomena Ethereum. Po odraze od 1 800 USD táto kryptomena neustále hľadá nové high, čo je presne to, čo mi chceme na grafe vidieť. Vôbec by ma neprekvapilo, ak by ETH pokračovalo takto v pomalom raste až na nové ATH. To, kedy to bude samozrejme nikto nevie. A či sa sem táto krypomena vôbec dostane. Trh však vyzerá pomerne sviežo a zároveň na grafe máme stále podporu od supportu na 1 800 USD.

Ethereum by malo rásť

Ethereum by malo rásť, zdroj: tradingview.com

Autor:
Ľuboš Kovár
Ľuboš Kovár

Kryptomenám sa venuje už od strednej školy. Za niekoľko rokov vybudoval z Kryptomagazínu najväčší kryptomenový a zároveň ekonomický magazín na Slovensku.