Zvláštna BTC/ETH divergencia – HODLeri nemajú záujem o Ethereum?

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

V roku 2013 vzniklo HODL hnutie, ktoré je od tej doby stále silnejšie. Počet Ľudí, ktorí držia Bitcoin bez ohľadu na aktuálnu situáciu na trhu rastie. Možno aj preto, že Bitcoin dlhodobo ukazujem svoju silu. O to sa snaží aj Ethereum, ktoré sa momentálne obchoduje na najvyšších úrovniach od februára tohto roka. Na burzách však vzniká zaujímavá divergencia.

Analýzou BTC a ETH blockchainu Twitter užívateľ Samneet Chepal zistil, že Bitcoiny po marcovom dumpe postupne opúšťajú zmenárne. To sa však o Ethereum nedá povedal. Zásoba Etherov na burzách neustále rastie čo indikuje, že ich vlastníci nemajú v pláne dlhodobo držať svoje coiny.

V tejto krajine je Bitcoin populárnejší, než domáca mena!

Cena Etherea však v tomto roku oproti Bitcoinu významne rastie. Aktuálne je v hre vytvorenie vyššieho high a lows zároveň vytvárajú tretiu rotáciu parabolického rastu. Ethereum má za sebou taktiež veľa silných fundamentov, vrátane vzostupu decentralizovaných aplikácií, ktoré majú využitie v reálnom svete.

Na mysli máme samozrejmeDeFi ekosystém, do ktorého sa neustále prilievajú nové peniaze. Zlatý vek DeFi však nemusí trvať večne. Klasická analýza súčasného lídra DeFi – projektu Compound – totiž ukazuje, že tento projekt môže byť až 5x nadhodnotený.

Bublina na DeFi trhu! Compound (COMP) je podľa tejto štúdie 5x precenený