SÚŤAŽ – Poďme zdieľať naše omaľovánky – Chceme vidieť vaše grafy! + vyhrajte 20€

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Bitcoin sa teraz nachádza na zlomovom bode a zdá sa, že zlyháva. Aktuálne už zase klesol pod 10 000 $ a navyše sa blíži víkend, ktorý môže byť poriadne krvavý. Po päťdesiatich dňoch rastu sa teda zdá, že rallye pomaly končí a príde korekcia.

Je nutné dodať, že tento vývoj považujeme za zdravý. Takto nejak vyzerá asset, ktorý sa chystá na dlhoročné stúpanie. Možno však nakoniec všetko bude inak a už zajtra dosiahneme 11 000 $. Kto vie? Kryptomeny sú šialené.

Môžeme robiť len jedno. Kresliť si do grafov. Aj ja som si dnes kreslil a vytvoril som niečo takéto. Môjmu grafu však nevenujte veľa pozornosti, pretože tu máme súťaž!!!

1W BTC/USD - Gemini

1W BTC/USD – Gemini

SÚŤAŽ o najkrajší graf

Presne tak, vyhlasujeme súťaž o to, kto vytvorí najkrajší graf. Definíciu slova najkrajší už necháme na vás. My sa budeme riadiť podľa počtu reakcií na daný graf.

V našej facebookovej diskusnej skupine sme pre vás pripravili post. Pod neho môžete do komentárov vkladať vaše vízie toho, ako by mohol pokračovať vývoj ceny Bitcoinu. Nezabudnite sa potom poobzerať a liknuť grafy, ktoré sa páčia vám. Alebo proste iba poďte hlasovať a graf ani dávať nemusíte.

>>>Zúčastniť sa súťaže<<<

Tri grafy s najväčším počtom likov zverejníme na našich weboch a dostanú sa do hlasovania o prvé miesto. Absolútny víťaz potom od nás získa 20€ v kryptomene podľa vlastného výberu.

Súťaž končí 23.2.2020

A pozor! Do súťaže sa dostanú IBA weekly grafy Bitcoinu, na ktorých je vidieť vývoj za posledných 2,5 roka. Ideálne graf burzy Gemini. Nájdete ho tu.

>>>Zúčastniť sa súťaže<<<

Pridávame trochu inšpirácie pre súťažiacich

Pozerali ste dnes LIVE Trading 2.0?

Ak nie, prišli ste o veľa.