Známa investičná banka Galaxy Digital zaznamenáva obrovské straty!

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Investičná banka Crypto Galaxy Digital zaznamenala v roku 2018 čistú stratu vo výške 272,7 milióna USD.

Generálny riaditeľ Michael Novogratz povedal, že posledný štvrťrok roka 2018 bolo pre celý kryptomenový trh príšerný. “Bolo to niečo ako sledovať minulý diel Hry o tróny,” povedal. Teda brutálne a krvavé…

Koncom novembra spoločnosť potvrdila, že v prvých deviatich mesiacoch minulého roka stratila 136 miliónov dolárov, čo znamená, že sa tieto straty za posledné tri mesiace roka 2018 zdvojnásobili.

“Výsledky v tomto roku neboli vôbec skvelé… Ale je to trochu zavádzajúce, pretože pre mňa je dôležitá prevádzková strata a to, čo robí naša peňažná knižka.”

Novogratz dodal, že cieľom Galaxy Digital je “dostať ich operácie čo najbližšie k bodu zvratu” a povedal, že v roku 2019 sa dosiahol významný pokrok. Uviedol, že začiatok roka “priniesol výrazný nárast aktivity” a dodal, že rast trhov s digitálnymi aktívami na začiatku roka jeho spoločnosti značne pomohol.

Novogratz je z toho táboru, ktorý tvrdí, že cena Bitcoinu sa bude vyvíjať z dlhodobého hľadiska pozitívne. Vo februári predpovedal, že sa táto vedúca kryptomena stane digitálnym zlatom a označil cenu 8 000 dolárov ako možný strednodobý cieľ.

Čo čítať ďalej?

Preložené z českého originálu, ktorý pre vás pripravil Dariusz Matuszyński.

Nepremeškajte naše ďalšie spravodajstvo a prihláste sa na odber noviniek (návod nájdete tu). Nezabudnite nás tiež sledovať na našom Facebooku a najnovšie aj na Instagrame a Twitteri.

Autor:
Redakcia Kryptomagazínu
Redakcia Kryptomagazínu

Na Kryptomagazine nájdete originálne spravodajstvo o kryptomenách tvorené odborníkmi, ktorí z tohto magazínu spravili najlepší zdroj informácií o digitálnych menách a decentralizovaných technológiách.