Obrovská americká poisťovňa Aetna nadviazala krypto partnerstvo s IBM

Novinky Obrovská americká poisťovňa Aetna
Obrovská americká poisťovňa Aetna, zdroj: https://www.shutterstock.com/cs/g/JHVEPhoto
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Americký poisťovací gigant Aetna nadviazal partnerstvo s IBM, majú v pláne vytvoriť blockchainovú sieť pre zdravotníctvo.

Spoločnosť Aetna má viac ako 39 miliónov klientov po celom svete. Podľa agentúry Reuters vydala spoločné vyhlásenie s IBM, ktoré objasnilo, že blockchainový systém bude navrhnutý tak, aby zjednodušil spracovanie poistných nárokov a platieb, rovnako ako správu adresárov s klientmi. Poisťovací gigant sa nedávno spojil so sieťou lekární a zdravotníckou firmou CVS Health Corp.

Spoločnosť Aetna je jednou zo skupiny hlavných amerických zdravotníckych firiem, ktoré v minulom roku vytvorili alianciu testovania blokových riešení na zlepšenie integrity dát, zabezpečenia a nákladovej efektívnosti. Táto iniciatíva zahŕňa aj poprednú americkú zdravotnícku neziskovú organizáciu Ascension.

Mohlo by vás zaujímať: Ešte stále neveríte, že blockchain je budúcnosť? Pozrite sa na farmaceutický priemysel!

Technológia blockchain naďalej získava na popularite v celosvetovom sektore zdravotnej starostlivosti, keďže poisťovne, nemocnice a ďalší odborníci z priemyslu začínajú objavovať jej pozitívne aspekty, ako sú zefektívnenie, bezpečná manipulácia s citlivými dátami a následný prístup k nim.

Záver

K tomuto partnerstvu sa nebudeme ďalej rozpisovať a počkáme, čo na jeho základe vznikne. Ak by ste si chceli prečítať viac, môžeme odporučiť článok, ktorý nám venoval Michael Laitman Ph.D. vo filozofii a kabale MS c. v medicínskej biokybernetike.

Vzdelanie spojené s blockchainom bude základom pre budúce národy

Nepremeškajte naše ďalšie spravodajstvo a prihláste sa na odber noviniek (návod nájdete tu). Nezabudnite nás tiež sledovať na našom Facebooku a najnovšie aj na Instagrame a Twitteri.

Tento článok je preložený z českého originálu, ktorý pre vás pripravil Dariusz Matuszyński.