Skorý investor do Stellar (XLM) predpovedá, že táto DeFi minca bude prekvapením roka 2025

  • Nová decentralizovaná burza ZircuitDEX láka investorov svojím tokenom ZDEX.
  • Ponúka revolučné funkcie vrátane 500-násobnej kapitálovej efektivity a bleskových transakcií.
  • ZDEX je momentálne v predpredaji so sľubným potenciálom rastu.
Sponzorované články Prekvapenie roka 2025
Prekvapenie roka 2025. Zdroj: ZircuitDEX

PR článok ZircuitDEX. Skorý investor do Stellar (XLM) priťahuje pozornosť odvážnou predpoveďou o málo známej DeFi minci v cene len 0,0018 dolára. Tvrdí, že by mohla do roku 2025 vzrásť 100-násobne, čo vyvolalo záujem v krypto komunite. Keďže trh hľadá ďalší veľký prelom, mohla by táto podhodnotená kryptomena byť pripravená na explozívny rast?

Predpredaj ZDEX: Váš zlatý lístok k sláve v DeFi

Predpredaj ZDEX je v plnom prúde a toto je vaša šanca dostať sa k ďalšiemu DeFi klenotu predtým, ako vystrelí. Začínajúc na výhodnej cene 0,0017 dolára, ZDEX stúpa rýchlejšie ako vaša obľúbená meme minca. Včasní investori, ktorí naskočia na túto raketu, sú pripravení na epické zisky v nadchádzajúcom rastovom trhu, keďže analytici predpovedajú, že ZDEX bude viesť medzi DEX tokenmi s potenciálnymi výnosmi vystrelujúcimi až nad 1 000 %.

ZircuitDEX

ZircuitDEX. Zdroj: ZircuitDEX

ZDEX je jadrom ZircuitDEX, decentralizovanej burzy (DEX) novej generácie bežiacej na bleskovom Zircuit L2 reťazci.

Prečo práve ZDEX?

S ultra rýchlymi výmenami, minimálnym sklzom, takmer nulovými poplatkami a rozhraním hladším ako maslo je ZircuitDEX vytvorený pre všetky úrovne DeFi obchodníkov hľadajúcich vážne zisky v ďalšom rastovom období.

 

ZircuitDEX je plne EMV-kompatibilný, čo uľahčuje integráciu s nástrojmi Ethereum, zatiaľ čo ZK dôkazy vám poskytujú bezpečnosť tvrdšiu ako titán, ktorá je odolnejšia ako klesajúci trh.

Užite si zisky z meme coinov stabilnejšie ako trendový ošiaľ

Pamätáte si, keď BRETT vyletel o 14 000 %? S launchpadom meme coinov ZircuitDEX sa môžete dostať skoro k ďalšej meme tokenovej senzácii, s výhodou prvého ťahu v základe. Meme-poháňaná, komunitne orientovaná atmosféra ZircuitDEX premieňa DeFi na divokú, ziskovú jazdu, ktorú si nemôžete dovoliť zmeškať od prvého dňa.

ZircuitDEX tokenomika

ZircuitDEX tokenomika. Zdroj: ZircuitDEX

Sledujte, ako váš kapitál pracuje

Či už vymieňate alebo poskytujete likviditu, ZircuitDEX je navrhnutý tak, aby maximalizoval vaše zisky a zároveň udržiaval veci jednoduché a automatizované. S funkciou koncentrovanej likvidity ponúkajúcou až 500-násobne vyššiu kapitálovú efektivitu než priemerný DEX môžu poskytovatelia likvidity zarobiť viac s menším vkladom. Navyše, automatizované stratégie likvidity odstraňujú námahu z obchodovania, takže sa môžete posadiť, relaxovať a sledovať, ako sa vaše zisky násobia.

Keď rastie vzrušenie, bystrí investori hľadajúci ďalší 100X token sa hrnú do predpredaja ZDEX. Držitelia tokenov získavajú prístup k právam na správu, exkluzívnym airdropom, obchodným stimulom a odmenám za staking.

Prečo sa uspokojiť s priemerom? Uchopte svoj ZDEX predtým, ako vystrelí na Mesiac.

Kryptomena ZircuitDEX

Kryptomena ZircuitDEX. Zdroj: ZircuitDEX

Stellar (XLM): Umožňuje rýchle a dostupné platby

Stellar (XLM) je kryptomena, ktorá poháňa platobnú sieť Stellar. Je navrhnutá na uľahčenie rýchlych, nízkonákladových cezhraničných transakcií. Sieť sa zameriava na prepojenie bánk, platobných systémov a ľudí, aby presúvala peniaze rýchlo a spoľahlivo. Technológia Stellar umožňuje výmenu rôznych mien vrátane fiat a digitálnych aktív. Jej potenciál spočíva v poskytovaní finančných služieb nebankovému obyvateľstvu a umožnení bezproblémových globálnych platieb. V súčasnom trhovom cykle sa môže XLM javiť ako atraktívny vďaka svojim reálnym prípadom použitia a prebiehajúcim partnerstvám.

Záver

Mince ako XLM majú menší krátkodobý potenciál. ZircuitDEX ponúka 500-násobnú kapitálovú efektivitu, bleskovo rýchle transakcie a nulový sklz, čo zlepšuje správu kapitálu. Token ZDEX je v predpredaji so 70 % zľavou, s potenciálnymi 500 % výnosmi po spustení. Držanie ZDEX poskytuje včasný prístup k novým meme coinom, znížené poplatky a práva na správu, čo predstavuje významné príležitosti pre skorých osvojiteľov.

TIP Nakúpiť tokeny ZDEX

Stránka: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.