Očakávajte masívny pohyb: Bitcoin presne kopíruje predošlé cykly

  • Bitcoin opakuje cenovú výkonnosť dvoch predošlých cyklov.
  • Ak sa história zopakuje, kryptomeny zaznamenajú exponenciálny rast.
  • Október a november sú najziskovejšie mesiace z celého roka.
Analýzy Bitcoin opakuje históriu
Bitcoin opakuje históriu. Zdroj: shutterstock.com/Krakenimages.com/IncrediVFX

Bitcoin stojí na prahu nového rastúceho trendu, ktorý by mohol spôsobiť vzostup na 6-cifernú sumu prvýkrát v histórii. Z dlhodobého hľadiska je podľa údajov zo siete len otázkou času, kedy sa začne ďalšie obdobie ziskov. Sentiment na trhu sa obracia a zdá sa, že aj zvyšok trhu nasleduje najväčšiu kryptomenu na svete.

V tomto článku sa pozrieme na súčasnú on-chain analýzu podľa analytickej spoločnosti Glassnode. Zameriame sa na porovnanie cenovej výkonnosti v tomto cykle a predošlých cykloch, na základe ktorých následne vieme predpovedať budúce pohyby.

Bitcoinové cykly sú opakujúce sa fázy na trhu s Bitcoinom, ktoré sa vyznačujú striedaním období rastu a poklesu. Tieto cykly sú zvyčajne spojené s halvingom, ktorý sa opakuje každé 4 roky. Vďaka halvingu sa bloková odmena znižuje na polovicu a do obehu sa dostáva menej mincí, vďaka čomu následne cena Bitcoinu rastie.

Binance
97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah
Späť
Strana 1/4Ďalej
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.