Slováci môžu na nákupoch ušetriť až 33 %. Pozor, zľavy získate len v jeden deň

  • Spoločnosť Mastercard pripravila výnimočnú akciu.
  • Držitelia jej kariet môžu pri nákupoch parádne ušetriť.
  • Mimoriadna ponuka však platí len jeden deň, nepremeškajte ju.
Novinky Mastercard ponúka mimoriadne zľavy
Mastercard ponúka mimoriadne zľavy. Zdroj: shutterstock.com/Markus Mainka

Slováci majú jedinečnú šancu ušetriť pri nákupoch. Spoločnosť Mastercard pripravila mimoriadnu akciu, ktorá sa volá Mastercard Day. Pri platbách kartou môžu Slováci ušetriť až 33 % z ceny nákupu. Závratné zľavy si však môžu užívať len jeden deň. Poznačte si ho do kalendára.

Mastercard ponúka skvelé zľavy na nákupy

Držitelia kariet Mastercard by si mali naplánovať svoje nákupy na 15. októbra. V tento deň môžu platiť až o tretinu menej ako inokedy.

Mastercard uvádza:

Využite jedinečnú nákupnú akciu, ktorá ponúka až 33 % zľavu. Exkluzívne zľavy, ktoré sú dostupné len s vašou kartou Mastercard, na vás budú čakať 15. októbra.

Akcia platí u mnohých obľúbených predajcov. Môžete ju využiť pri platbách za benzín, v lekárni, za elektroniku, športové potreby či v populárnej sieti fast foodov.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

V týchto obchodoch môžete využiť akciu

Dr. Max – počas Mastercard Day môžete v populárnej sieti lekárni ušetriť 10 % z ceny nákupu. Zľavu dokážete uplatniť až na 50 000 rôznych produktov či už v kamennej, alebo online lekárni. Potrebné je len použiť kód kupónu „MASTERCARDAY”.

Nay – v sieti elektrodomov Nay získate počas akcie 30 % zľavu na vybrané produkty značky ETA. Stačí, ak v predajni alebo na internete zaplatíte platobnou kartou Mastercard a zadáte kód kupónu.

Slovnaft – sieť čerpacích staníc vám vďaka Mastercard Day zníži cenu paliva EVO Plus o 10 centov za liter. Potrebujete však nielen zaplatiť kartou, ale aj využiť kupón z aplikácie Slovnaft Move.

Burger King – ak 15. októbra nakúpite v populárnom fast foode za viac než 10 eur a zaplatíte svojou kartou Mastercard, získate zľavu vo výške 30 % z ceny objednávky.

Zľavy na fast food

Vychutnajte si naše hamburgery, ktoré sú pripravované s dôrazom na kvalitu a čerstvosť, a získajte 30 % zľavu pri nákupe nad 10 eur.

Späť
Strana 1/2Ďalej
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.