4 kryptomeny pripravené na rast ešte v roku 2024

  • Cardano a Render zaznamenali výrazný rast. Investori prejavujú zvýšený záujem.
  • Dogwifhat profituje z rozšírenia na Gemini. Objem obchodov stúpa.
  • FXGuys láka investorov inovatívnymi PropFi funkciami a sľubným predpredajom tokenov.
Sponzorované články Najlepšie kryptomeny pre rok 2024
Najlepšie kryptomeny pre rok 2024. Zdroj: fxguys.io

PR článok FXGuys. Kryptomenový trh si v priebehu posledného týždňa udržal rastúci trend. Experti však veria, že štyri altcoiny sú pripravené na mimoriadny rast, ak sa rozbehnutý rast zintenzívni. Sú to Cardano (ADA), Render (RNDR), Dogwifhat (WIF) a FXGuys (FXG), nový DeFi token, ktorý počas svojho predpredaja preukázal obrovský rastový potenciál.

Prečo experti veria, že Cardano (ADA), Render (RNDR), Dogwifhat (WIF) a FXGuys ($FXG) sú pripravené na rast?

Cardano vzrástlo o 8 % za týždeň: Čo bude nasledovať?

Cardano si v posledných siedmich dňoch viedlo dobre. 17. septembra 2024 sa ADA obchodovalo okolo 0,3342 dolára. Po dvoch dňoch na tejto úrovni ADA získalo momentum 19. septembra po tom, čo Bitcoin (BTC) prekročil hranicu 63 000 dolára, čo aktivovalo obnovenú rast na trhu.

Tento býčí trend vyhnal ADA až na 0,3646 dolára 24. septembra, než sa ustálilo okolo 0,3621 dolára. Táto cena znamená, že Cardano ADA vzrástlo o 8% za týždeň. Navyše, 24-hodinový objem obchodov Cardano vzrástol o 23 %, čo naznačuje rastúci záujem investorov.

RNDR skočil o 27% za týždeň

Render si za posledný týždeň viedol mimoriadne dobre. 17. septembra 2024 sa RNDR obchodovalo okolo 4,76 dolára. Po dňoch obchodovania v úzkom pásme RNDR získalo momentum 19. septembra vďaka rastu na celom trhu spustenom Bitcoinom. Tento rastúci trend sa zintenzívnil po tom, čo Render presunul 60 % svojich obežných zásob z Ethereum na Solanu 20. septembra.

V dôsledku toho RNDR vystúpilo až na 6,28 dolára 23. septembra. Do 24. septembra sa RNDR stabilizovalo okolo 6,08 dolára. Táto cenová akcia znamená, že token Render získal 27 % za týždeň. Taktiež 24-hodinový objem obchodov Render vzrástol o 35 %, čo ukazuje silnú nákupnú silu, ktorá pravdepodobne vyvolá ďalšie zisky.

Dogwifhat stúpol o 15% za týždeň: Čo nás čaká?

Dogwifhat zaznamenal pozoruhodný skok za posledných sedem dní. 17. septembra 2024 sa WIF obchodoval okolo 1,52 dolára. Po jednom dni na tejto úrovni Dogwifhat prudko vzrástol 18. septembra po tom, čo Gemini pridal podporu pre tento token.

Táto správa sa zhodovala s rastom na celom trhu vedenou Bitcoinom 19. septembra, čo vytlačilo WIF až na 1,90 dolára 20. septembra. Nadšenie však opadlo a Dogwifhat začal korigovať smerom nadol. Do 24. septembra sa Dogwifhat ustálil okolo 1,76 dolára. Táto cena znamená, že WIF získal 15 % za týždeň.

Navyše, 24-hodinový objem obchodov Dogwifhat stúpol o 21 %, čo signalizuje zdravú nákupnú silu, ktorá by mohla podnietiť ďalšie zisky.

FXGuys fascinuje investorov svojimi PropFi funkciami

S intenzifikáciou rastu na kryptotrhu investori aktívne hľadajú špičkové DeFi platformy na diverzifikáciu svojich portfólií. To vysvetľuje, prečo FXGuys, prichádzajúca decentralizovaná maklérska a proprietárna obchodná platforma, rýchlo získava pôdu pod nohami. Táto prelomová platforma vzbudzuje rozruch vďaka svojim programom financovania a Trade2Earn.

Program financovania FXGuys ponúka obchodníkom kapitál, čo im umožňuje realizovať ich obchodné stratégie pri obchodovaní s akciami, komoditami, kryptomenami a indexmi. Obchodníci však musia prejsť fázou výzvy, aby sa stali oprávnenými na financovanie. Obchodníci, ktorí prejdú fázou výzvy, spočiatku dostanú až 200 000 dolárov, ktoré môžu navýšiť až na 500 000 dolárov aktívnym obchodovaním.

Na druhej strane, program FXGuys Trade2Earn odmeňuje investorov za obchodovanie. Je pozoruhodné, že tento program odmeňuje obchodníkov v FXG, úžitkovom tokene ekosystému FXGuys, bez ohľadu na to, či ich obchody prinášajú zisky alebo straty. Tento model motivuje obchodníkov k aktivite.

Pripojte sa k predpredaju FXG pre najlepšie výnosy

Investori sa tiež hrnú k FXGuys, pretože sľubuje ohromujúce výnosy počas predpredaja FXG. K septembru 2024 FXG pokračoval v 1. fáze svojho verejného predpredaja, pričom každý token sa predával za 0,030 dolára. Doteraz FXG vzrástol o 100% z ceny 0,015 dolára v kole súkromného predaja.

Keď FXG vystúpi na svoju uvádzaciu cenu 0,10 dolára, investori zo súkromného kola môžu realizovať 566 % návratnosť investície. Na druhej strane, investori z 1. fázy si užijú 233 % návratnosť investície. Navyše, analytici veria, že rastúci dopyt a uvedenie FXG na popredných DEX-och a CEX-och podnietia ďalší rast.

Táto pôsobivá predpoveď vysvetľuje, prečo je $FXG najlepšia kryptomena na nákup, keď kryptotrh prechádza ďalšou fázou rastu.

Nepremeškajte príležitosť byť súčasťou budúcnosti decentralizovaných financií. Investujte do FXG ešte dnes a pripojte sa k revolúcii v PropFi. S potenciálom rastu až 566 %, FXGuys ponúka jedinečnú šancu maximalizovať vaše výnosy v nadchádzajúcom raste. Navštívte oficiálnu webstránku FXGuys teraz a zabezpečte si svoje FXG tokeny, kým sú ešte v predpredaji. Pamätajte, že včasní investori často získavajú najväčšie odmeny. Konajte rýchlo a staňte sa súčasťou budúcnosti obchodovania s FXGuys.

Webstránka: fxguys.io

Whitepaper: whitepaper.fxguys.io

Sociálne siete: Telegram

Audit

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

Najčítanejšie články

1

Biedronka prekvapuje aj Poliakov. Žasnú nad jej rozhodnutím týkajúcim sa Slovenska

2

Sociálna poisťovňa hľadá ľudí. Okrem platu 2 700 eur ponúka jedinečné benefity

3

Veľká slovenská banka odstaví svoje elektronické služby. Na toto buďte pripravení

4

Vymoženosť, o ktorej Slováci nevedia. Pozrite sa, ako sa dostanete k nižšej faktúre za elektrinu

5

Skupiny Slovákov sa konsolidácia nedotkne. Stačí urobiť jednu zmenu

PR články

Z vrcholu na dno: Neuveriteľný príbeh pádu spoločnosti Intelu

PR články  | 26. septembra 2024

PR článok XTB. Intel, kedysi neotrasiteľný líder v oblasti procesorov, čelí v posledných rokoch dramatickému obratu svojho osudu.

Úpadok spoločnosti Intel

Investujte ako šampión: XTB predstavuje Zlatana Ibrahimovića ako tvár revolúcie vo financiách

Ľuboš Kovár  | 24. septembra 2024 Horúca novinka

Fintech gigant XTB spája sily s futbalovou legendou v prevratnej marketingovej kampani zameranej na investičné riešenia budúcnosti.

XTB predstavuje nového ambasádora značky
Horúca novinka

XTB ohlásilo exkluzívnu novinku: Víta nového ambasádora - Zlatana Ibrahimoviča

PR články  | 23. septembra 2024

XTB, popredná investičná platforma, ktorá nedávno oslávila svoje 20. výročie, prichádza s veľkou novinkou pre svet investovania.

XTB má nového ambasádora