Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

5 AI kryptomien, ktoré získavajú na popularite medzi obchodníkmi

Sponzorované články Top 5 AI kryptomien
Top 5 AI kryptomien. Zdroj: blastup.io
BitmarketsBitmarkets

PR článok BLASTUP. Keďže Bitcoin a ďalšie top kryptomeny čelia poklesu, na trhu s kryptomenami sa objavuje nový trend. Záujem o digitálne meny založené na umelej inteligencii rastie a púta pozornosť obchodníkov. Tento článok sa zaoberá piatimi najdiskutovanejšími kryptomenami s umelou inteligenciou, ktoré vykazujú sľubné známky rastu a získavajú si pozornosť investorov.

BLASTUP sa chystá dominovať altcoinovej sezóne

Token BLASTUP, čerstvo kótovaný na hlavných burzách, už vykazuje silnú výkonnosť. Len za jeden týždeň vzrástol o 100 % a technické ukazovatele naznačujú, že rastová dynamika bude pravdepodobne pokračovať. Pri pohľade do budúcnosti by sa BLASTUP mohol stať výrazným hráčom v nadchádzajúcej altcoinovej sezóne.

Pre investorov, ktorí hľadajú skryté klenoty, ponúka BLASTUP významný potenciál. Tento podhodnotený token, ktorého cena je v súčasnosti len niekoľko centov, by mohol priniesť exponenciálny rast, čo je trend, ktorý sa bežne vyskytuje pri nových tokenoch pri ich uvedení na trh.

Silné základy BLASTUP podporujú jeho potenciál ďalšieho rastu. Ako natívny token najrýchlejšie rastúceho launchpadu v rámci ekosystému Blast si platforma BlastUP rýchlo buduje oddanú komunitu podporovateľov.

Ste pripravení na exponenciálne zisky?

Pridajte sa k BLASTUP skôr, ako bude neskoro!

Platforma BlastUP, postavená na platforme Blast, jedinom blockchaine 2. vrstvy, ktorý ponúka natívne výnosy pre ETH a stablecoiny, má za cieľ urýchliť kryptomenové startupy od prvého dňa – a už dosahuje výsledky. Len za niekoľko mesiacov BlastUP úspešne spustil viacero IDO a zabezpečil strategické partnerstvá, čím neustále rozširuje svoj ekosystém.

Držitelia tokenov BLASTUP môžu využívať výhody:

  • Získavať odmeny za stávkovanie s pôsobivou RPMN až do výšky 24 %.
  • Skorý prístup k IDO, ktoré ponúkajú investičné príležitosti do niektorých z najhorúcejších nových projektov.
  • Vernostné výhody a prednostné prideľovanie prostriedkov pre nadchádzajúce projekty na BlastUP.

S rozširovaním ekosystému BlastUP rastie aj dopyt po jeho tokene. Analytici predpovedajú potenciálny nárast hodnoty o 1 000 % do konca roka, keďže na platformu sa hrnie čoraz viac projektov a používateľov

BLASTUP je pripravený na štart!

Chyťte si svoje tokeny a pevne sa držte!

Fetch.AI: Priekopnícka umelá inteligencia

Fetch.AI, založená v roku 2017, zaujala investorov. Bola spustená na Binance v roku 2019 a zameriava sa na budovanie decentralizovanej siete AI. Táto otvorená platforma umožňuje komukoľvek prístup k zabezpečeným dátovým súborom a pripojenie k nim. Pomocou autonómnej AI sa snaží zlepšiť oblasti, ako sú financie, doprava a energetika. Jedinečný prístup Fetch.AI by mohol priniesť prístupnú AI do komplexných digitálnych systémov. Potenciál optimalizácie služieb môže počas ďalšej rastovej fázy kryptomien pritiahnuť viac pozornosti. Predpovede naznačujú, že minca Fetch.AI by mohla zaznamenať stabilný rast so zameraním na demokratizáciu technológie AI, pričom v rokoch 2025 až 2030 by mohla dosiahnuť významné cenové hodnoty. Tento scenár naznačuje priestor na pozorný optimizmus.

ICP: Hybná sila decentralizovanej internetovej revolúcie

Internetový počítačový protokol (ICP) mení náš pohľad na internet. Vytvorila ho nadácia DFINITY a jeho cieľom je premeniť internet na globálne počítačové centrum. To znamená, že decentralizované aplikácie by čoskoro mohli fungovať rovnako rýchlo ako webové stránky, a to pri nižších nákladoch. ICP chce minimalizovať závislosť od tradičných cloudových služieb. Namiesto toho by softvér a digitálne služby mohli fungovať bezpečnejšie a samostatne. Decentralizáciou webu by ICP mohla zmeniť spôsob, akým komunikujeme online. Zdá sa, že budúcnosť s otvorenejším a používateľsky prívetivejším internetom je možná. Keďže potenciálne vstupujeme do ďalšej rastovej a altcoinovej sezóny, ICP by mohla zaujať svojou ambicióznou víziou.

Protokol NEAR: Pokračuje v raste

NEAR Protocol zaujal investorov v kryptopriestore svojím zameraním na efektivitu a škálovateľnosť. NEAR, ktorý vytvorili Alex Skidanov a Illia Polosukhin, získal na podporu svojho poslania značné finančné prostriedky. Táto platforma využíva sharding, aby vývojárom pomohla efektívnejšie vytvárať a spúšťať decentralizované aplikácie. Funguje na distribuovanej sieti, ktorej cieľom je byť škálovateľnejšia ako tradičné modely. NEAR obsahuje shardingové riešenie Nightshade, Rainbow Bridge na jednoduché prenosy s Ethereom a Aurora, riešenie na 2. vrstve, ktoré vylepšuje funkcie Etherea. Keďže záujem o altcoiny rastie, NEAR môže upútať pozornosť svojím inovatívnym prístupom k technológii blockchain.

TAO a budúcnosť decentralizovanej umelej inteligencie

Spoločnosť Bittensor mení hru so svojou decentralizovanou sieťou strojového učenia, poháňanou mincou TAO. Modely v rámci tejto siete s otvoreným zdrojovým kódom spolupracujú, pričom každý z nich získava odmeny na základe svojich príspevkov. TAO poskytuje prístup používateľom, ktorí chcú informácie, a zároveň ponúka vysoko prispôsobiteľné prostredie. Vytvára tak priamy, otvorený trh s umelou inteligenciou. Bittensor využíva globálne zdroje a podporuje inovácie pomocou štruktúry blockchainu. Je to nový pohľad na vývoj umelej inteligencie, ktorý umožňuje spoločné vlastníctvo a správu. Používatelia profitujú z odmien spojených s ich pridanou hodnotou, čím sa zabezpečuje spravodlivosť. TAO predstavuje zaujímavé možnosti pre budúcnosť AI a blockchainovej sféry.

Záver

FET, ICP, NEAR a TAO sú sľubné, ale v porovnaní s ostatnými majú menší krátkodobý potenciál. Najväčší potenciál má BLASTUP. Silný koncept a prepojenie s ekosystémom Blast zvyšujú jeho príťažlivosť. To stavia BLASTUP do pozície výnimočnej voľby medzi obchodníkmi na rýchlo sa meniacom trhu.

Web: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: