Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Teraz alebo nikdy: Väčšina kryptomien klesla o vyše 60 %

  • Kryptomeny majú za sebou niekoľkomesačnú korekciu.
  • Práve teraz máte možnosť nakupovať kryptomeny po 60-percentnom poklese.
  • Ideálnou platformou na kúpu kryptomien je BITmarkets.
Novinky Kryptomeny klesli o desiatky percent
Kryptomeny klesli o desiatky percent. Zdroj: shutterstock.com/Kues/PowerUp
BitmarketsBitmarkets

Zdá sa, že korekcia na trhu kryptomien ešte nepovedala svoje posledné slovo. Na druhej strane cenový prepad výrazne ustupuje a väčšina altcoinov sa znehodnotila o vyše 60 %. To naznačuje, že investori majú v najbližšom období vynikajúcu príležitosť nakupovať za podstatne nižšie ceny.

O koľko klesli najväčšie kryptomeny?

Kryptomeny ako Bitcoin, Ethereum, Binance coin alebo Solana sa obchodujú aj po veľkom výpredaji za podstatne vyššie ceny ako v roku 2023. To však neplatí pre väčšinu trhu. Známe kryptomeny ako Litecoin, Polkadot alebo Cardano klesli od marca o desiatky percent a vrátili sa na hodnoty spred roka.

Len pre predstavu sa poďme pozrieť, o koľko percent klesli jednotlivé kryptomeny od maxím z prvého kvartálu. Bitcoin sa obchoduje o 21 % nižšie, Ethereum o 39 %, Binance coin o 27 %, Solana o 34 %, Litecoin o 45 %, Polkadot o 64 % a Cardano o 66 %. Tu ale ani zďaleka nekončíme, pretože menej kapitalizované kryptomeny klesli o vyše 70 %.

TIP Nakúpte kryptomeny pred ďalším cenovým rastom.

Typickým príkladom sú meme coiny. Dogwifhat sa znehodnotil o 70 %, Pepecoin o 55 %, Bome o 78 %, Dogecoin o 56 %, Bonk o 62 % a Shiba Inu o 69 %. Zrejme každému je teda jasné, že takýto prepad by bolo škoda nevyužiť.

Masívne pády kryptomien

Masívne pády kryptomien. Zdroj: TradingView

92%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Bitmarkets a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah
Späť
Strana 1/3Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: BITmarketsTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.