Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Revolúcia na hypotekárnom trhu: Prvá banka ponúka úrok pod 4 %, najlacnejšiu hypotéku na Slovensku

  • Populárna slovenská banka zamávala slovenským hypotekárnym trhom.
  • Ponúka najnižšie úroky na Slovensku.
Novinky Slovenská banka znížila úroky pod 4 percentá
Slovenská banka znížila úroky pod 4 percentá. Zdroj: shutterstock.com/Piyaset/lunopark
BitmarketsBitmarkets

Portál Finsider priniesol informácie o tom, že už od zajtra (30. augusta) sa na slovenskom bankovom trhu objavia hypotéky s úrokom pod 4 percentá. Napriek tomu, že počas letnej sezóny zlacňovali úvery na bývanie viaceré banky, takéto mimoriadne lákavé sadzby doposiaľ neponúkla žiadna z nich. Populárna banka ponúka najvýhodnejšie hypotéky na Slovensku.

Najnižší úrok na slovenskom hypotekárnom trhu

Najnižší úrok na slovenskom bankovom trhu môžu získať klienti 365.bank. Banka im ponúka sadzbu na úrovni 3,95 percenta pri splnení niekoľkých podmienok.

Najlacnejšia hypotéka na Slovensku
  1. Výška úveru nesmie prekročiť sumu 80-tich percent hodnoty nehnuteľnosti, ktorú založia.
  2. Minimálny mesačný príjem klienta musí byť aspoň 1 500 eur.
  3. Klient bude splácať úver na bývanie z účtu Plus.

Neobyčajne nízke úroky bude 365.bank ponúkať k hypotekárnym úverom s trojročnou a päťročnou viazanosťou úrokovej sadzby.

V jej novom cenníku nastanú zmeny aj pri ďalších fixáciách. Pri viazanosti úrokovej sadzby hypotéky na jeden rok banka zdražuje o 0,1 percenta. Z pôvodného úroku na úrovni 4,25 % sadzba stúpne na 4,35 %.

Ako sme spomínali vyššie, trojročný a päťročný fix klesne na 3,95 % z pôvodných 4,25 percenta.

Najvýraznejšia zmena nastane pri dlhodobej viazanosti. Hypotéky s fixáciou na 10 rokov banka zlacňuje až o 0,4 %. Zo súčasnej sadzby, ktorá je na úrovni 5,05 %, klesnú na 4,65 percenta.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.
Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: FinsiderTAGY:
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.