Base Dawgz už vyzbieral 3 milióny dolárov v predpredaji – investori majú poslednú šancu na nákup

Sponzorované články Base Dawgz vyzbieral 3 milióny
Base Dawgz vyzbieral 3 milióny. Zdroj: Base Dawgz
BitmarketsBitmarkets

Projekt Base Dawgz už v predbežnom predaji získal viac ako 3 milióny dolárov. Jeho predpredaj sa blíži ku koncu a bude ukončený 28. augusta

Tento meme coin, ktorý spája viacero meme coinov na jednom mieste, začal svoj predpredaj pred 2 mesiacmi. Vďaka prudkému nárastu ceny populárnej mince Brett Base Dawgz nabral dynamiku a dosiahol aj ďalší míľnik v predpredaji.

Predpredaj tokenu $DAWGZ stále prebieha, no zostáva už len niekoľko hodín. Investori tak majú poslednú šancu investovať, aby nepremeškali novú meme mincu, ktorá sa nachádza na blockchaine BASE. Potenciálni investori si teraz môžu kúpiť tokeny $DAWGZ za cenu 0,008173 $, čo je stále veľmi nízky vstupný bod. Očakáva sa, že po uvedení na burzu cena prudko vzrastie.

Navštíviť predpredaj Base Dawgz

Uvedenie tokenu BRETT vyvolalo rozruch Čo dokáže DAWGZ?

Podľa portálu Coingecko je Brett celý týždeň na vzostupe, od pondelka si pripísal 30,5 % a len za posledných 24 hodín poskočil o 6,5 %.

Túto pozitívnu dynamiku podporilo niekoľko faktorov. Predovšetkým uvedenie tokenu $BRETT na juhokórejskej kryptoburze Upbit, čo viedlo k 193 % nárastu objemu obchodovania, ktorý v utorok dosiahol 66 miliónov dolárov. 

Okrem toho spoločnosť Binance Futures na X (Twitteri) oznámila, že do konca týždňa predstaví futures obchodovanie pre BRETT x USD, čo je pravdepodobne hnacou silou pokračujúceho rastového trendu ceny $BRETT.

$BRETT je jedným z najvýraznejších meme coinov roku 2024. Jeho maximálna hodnota v júni dosiahla 160 581 % nad cenou pri uvedení na DEX a aj napriek poklesu trhu sa stále zvýšila o 83 607 %.

Úspech $BRETT úzko súvisí s rýchlym rastom Base, ktorý od minulého roka zaznamenal raketový rast. V súčasnosti konkuruje Solane, ktorá bola kedysi označovaná za zabijaka Etherea, tým, že ponúka oveľa rýchlejšie a lacnejšie transakcie.

Zaujímavé je, že v zbierke meme coinov Base chýba obľúbený maskot kryptosveta Shiba Inu, ktorý by sa vyrovnal $SHIB. Počkajte predsa – Base Dawgz túto úlohu perfektne zastáva.

Navštíviť Base Dawgz

Base Dawgz: Shiba Inu na Base

Vďaka tomu, že sa projektu Base Dawgz podarilo v relatívne krátkom čase získať v predpredaji viac ako 3 milióny dolárov, môže si nárokovať na titul top meme coinu na sieti Base.

Kým Base mala $BRETT, chýbal jej ekvivalent k $SHIB, až kým neprišiel $DAWGZ. To, čo $DAWGZ odlišuje, nie je len jeho status ako $SHIB na Base, ale aj jeho schopnosť fungovať mimo Base na reťazcoch, ako je Ethereum, Solana, Avalanche a BSC, vďaka technológii Wormhole a Portal Bridge.

Predpredaj Base Dawgz

Predpredaj Base Dawgz. Zdroj: basedawgz.com/sk

Vďaka tomu má $DAWGZ prístup k väčšej likvidite na rôznych reťazcoch, na ktorých môže pôsobiť. Vzhľadom na takúto všestrannosť by $DAWGZ mohol prekonať zisky, ktoré dosiahol $BRETT

Ak vám uniklo, ako Base Dawgz funguje – je to v podstate meme coin, ktorý môže bežať na viacerých blockchainoch vďaka technológii, na ktorej beží. 

Base Dawgz ponúka aj airdrop svojim držiteľom, ktorí si zakúpia jeho tokeny v predpredaji. Za nákup tokenov $DAWGZ alebo vytváranie mémov online môžu používatelia získať body, ktoré budú môcť na konci predpredaja vymeniť za tokeny $DAWGZ. 

Pokiaľ ide o tokenomiku, projekt vyčlenil 20 % celkovej ponuky na predpredaj, 20 % na staking, 20 % na likviditu, 15 % na marketing a 10 % na uvedenie tokenov na burzu. Zvyšných 15 % projekt vyčlenil na odmeny pre komunitu, čo považujeme za naozaj veľkorysé gesto.

Mnohí YouTuberi a analytici označujú Base Dawgz za skvelú investičnú možnosť vďaka jeho všestrannosti.

Predpredaj Base Dawgz je takmer na konci

Ak sa chcete zapojiť do predpredaja, kým je ešte čas, prejdite na webovú stránku Base Dawgz a pripojte svoju peňaženku. Môžete si vybrať preferovaný blockchain z Base, Ethereum, Solana, Avalanche alebo BSC. Po výbere sieťe si môžete zakúpiť tokeny pomocou Base (ETH, USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) alebo AVAX.

Projekt bol plne auditovaný spoločnosťou Solid Proof a má vlastný smart kontrakt, takže investori sa nemusia obávať o bezpečnosť projektu.

Ak nechcete zmeškať žiadne aktualizácie alebo novinky o projekte, nezabudnite sledovať projekt na X (Twitteri) a pripojiť sa k skupine Telegram.

Koniec predpredaja sa rýchlo blíži. Potenciálni investori by mohli využiť nákup tokenov za nízku cenu, kým ešte nie sú na burze.

Navštíviť predpredaj Base Dawgz

 

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.