S akciovými letenkami do exotiky sa roztrhlo vrece. Vybrali sme pre vás TOP ponuky

  • Ceny leteniek sa doslova zbláznili.
  • Za menej ako 500 eur si viete dopriať skutočné dobrodružstvo.
  • Pozrite sa, kam viete ujsť pred zimou.
Off topic Poleťte do exotiky už od 489 eur
Poleťte do exotiky už od 489 eur. Zdroj: shutterstock.com/Aleksei Kornev
BitmarketsBitmarkets

Leto sa pomaly, ale isto blíži ku koncu, čo však nemožno povedať o ponuke dovoleniek. Koncom augusta sa roztrhlo vrece s akciovými letenkami do množstva exotických destinácií. A čo je lepšie ako ujsť pred zimou a dažďom do exotiky?

Pozreli sme sa na tieto ponuky za vás a rozhodli sme sa zostaviť zoznam krajín, ktoré by vám mohli priniesť trošku tepla do jesenných či zimných dní. Poďme sa spolu pozrieť na to, kam sa môžete už čoskoro vydať za dobrodružstvom.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Do exotiky poletíte už za 499 eur

Borneo, tretí najväčší ostrov na svete a domov exotického prírodného bohatstva, je teraz bližšie ako kedykoľvek predtým vďaka špeciálnej ponuke leteniek, o ktorej informoval portál Letenky za babku. Letenky s odletom z Budapešti už od 499 eur za spiatočný let otvárajú bránu do tohto malebného ostrova bez toho, aby ste museli prekračovať váš cestovný rozpočet.

Kam a kedy letieť?

Cieľom číslo jeden je malajzijské mesto Kota Kinabalu, ktoré slúži ako vstupná brána do úchvatného prírodného sveta Bornea. Letenky platia pre termíny od septembra 2024 do marca 2025, čo vám umožní plánovať kratšie aj dlhšie pobyty podľa vašich časových možností a predstáv.

Cena 499 eur zahŕňa podpalubnú batožinu, čo eliminuje starosti s dodatočnými poplatkami za batožinu. Cestujete z Budapešti s jedným prestupom v Kantone v Číne, kde máte šancu si oddýchnuť a trochu si užiť inú kultúru.

Na webovej stránke Pelikan.sk nájdete celý kalendár dostupných termínov. Najviac termínov je v novembri, ideálnom čase na návštevu Bornea.

Pred cestou na Borneo sa oplatí zabezpečiť si potrebné očkovania a vhodné cestovné poistenie. Pripravte sa tiež na rôzne druhy outdoorových aktivít, ako je trekking v džungli alebo potápanie pri koralových útesoch.

Späť
Strana 1/6Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Letenky za babkuTAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.