Motorola predstavila zaujímavé smart hodinky. Výdrž až 10 dní a atraktívna cenovka

  • Spoločnosť Motorola predstavila nové smart hodinky.
  • Tie využívajú vlastný operačný systém.
  • Na jedno nabitie dokážu fungovať až 10 dní.
Technológie Smart hodinky majú vlastný operačný systém
Smart hodinky majú vlastný operačný systém. Zdroj: motowatch.com
BitmarketsBitmarkets

Spoločnosť Motorola patrila medzi spoločnosti, ktoré ako prvé priviedli na trh smart hodinky s operačným systémom Wear OS od Google. Odvtedy už ubehlo veľa rokov, aktuálne chce značka zaujať modelom Moto Watch 120. O téme informoval portál MôjAndroid.

Ide o kruhové smart hodinky, ktoré majú telo zo zliatiny zinku, pričom remienok s tradičnou šírkou 22 mm je z gumy. Konkrétne rozmery modelu sú 50,6 x 44,6 x 11 mm a hmotnosť 55 g.

Ochrana proti prachu a vode je IP68. Hodinky vám tak vystačia predovšetkým na bežné nosenie; na plávanie či potápanie už nie sú úplne vhodné. Na výber sú tri farby, a to Phantom Black, Rose Gold a Glacier Silver.

Displej je typu AMOLED

Displej je typu AMOLED. Zdroj: motowatch.com

Displej má uhlopriečku 1,43-palca, rámčeky okolo sú pomerne tenké. Je typu AMOLED, čo znamená sýte farby a verné vykreslenie čiernej farby. Na výber je približne 80 ciferníkov.

Motorola pri týchto smart hodinkách nepoužila operačný systém Wear OS od Google. Nahradila ho vlastným riešením pod názvom Moto Watch OS. Ide o jednoduchší systém, ktorý sa však odvďačí omnoho lepšou výdržou na jedno nabitie.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.
Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: MôjAndroidTAGY:
Autor:
Michal Sobek
Michal Sobek

Vyštudoval odbor masmediálne štúdia. Od skončenia školy sa venuje redaktorstvu, pričom okrem technológií aktívne sleduje aj politické dianie, ktoré s jeho témami často úzko súvisí.