4 kryptomeny, ktoré by mohli zaznamenať už tento rok veľký cenový nárast

Sponzorované články 4 kryptomeny pre investorov
4 kryptomeny pre investorov. Zdroj: cybro.io
BitmarketsBitmarkets

Objavte nevyužitý potenciál štyroch menej známych kryptomien, ktoré môžu priniesť obrovské výnosy pri ďalšom prudkom raste trhu. Preskúmajte príležitosti, ktoré tieto vznikajúce digitálne aktíva ponúkajú, a zistite, ktoré mince majú predpoklady na raketový rast. Tento článok sa zaoberá podrobnosťami o altcoinoch, ktoré sú pripravené výrazne ovplyvniť situáciu a premeniť skromnú investíciu na malé bohatstvo.

BlastUP poskytuje poslednú príležitosť získať BLASTUP pred jeho TGE

Za niečo vyše 3 mesiacov od svojho spustenia už BlastUP potvrdil svoju kľúčovú úlohu v ekosystéme Blast, ktorý slúži ako prelomový štartovací bod pre kryptomenové startupy. Vo svojom predpredaji získala fenomenálnych 8 miliónov dolárov a vytvorila prosperujúcu komunitu takmer 20 000 držiteľov BLASTUP. V súlade so svojím cieľom zrýchliť rast BlastUP spustil už 4 úspešné počiatočné ponuky DEX (IDO), čím pomohol novým projektom vybudovať si silný základ pre hviezdny štart.

V súčasnosti sa BlastUP pripravuje na generovanie tokenov. Tokeny BlastUP (BLASTUP), ktoré sa počas predpredaja predávali za drobné, môžu mať pri uvedení na trh cenu 0,07 USD.

Posledná šanca na kúpu tokenov BLASTUP za najlepšiu cenu!

Jediný spôsob, ako teraz získať token BLASTUP za cenu v predpredaji, je zakúpiť si Blastbox V2. Ide o loot box, ktorý obsahuje určité množstvo BLASTUP a Booster Points, špeciálnych žetónov používaných na odmeňovanie najaktívnejších členov komunity.

Tí, ktorí si zakúpia Blastbox V2, získajú truhlicu s pokladom, ktorá im umožní prístup k viacerým privilégiám. Majitelia Blastbox V2 môžu:

  • získať prístup k IDO launchpadu a získať exkluzívne odmeny,
  • zúčastňovať sa na výsadkoch a získavať žetóny a NFT zadarmo,
  • získavať vyššie úroky za staking BLASTUP.

Dôležité je, že ponuka Blastbox V2 je obmedzená na 9 999 kusov. Slabá dostupnosť môže rýchlo zvýšiť dopyt, preto je rozumné poponáhľať sa a kúpiť si tieto vzácne lootboxy, kým môžete.

Kúpte si Blastbox V2, kým môžete

Golem Network: Budúcnosť umelej inteligencie 

Cieľom siete Golem Network je zmeniť výpočtovú techniku tým, že ponúka decentralizovanú platformu, na ktorej môžu používatelia zdieľať a speňažiť svoj nevyužitý výpočtový výkon. Keďže nároky na AI rastú, Golem poskytuje trh, kde sa môžu výpočtové úlohy rozdeliť na menšie časti a spracovať súčasne vo viacerých uzloch. Vďaka tomuto systému sú výpočty rýchlejšie a efektívnejšie. Držaním tokenov GLM získavajú používatelia prístup do tejto siete a môžu zarábať tokeny poskytovaním svojich nevyužitých zdrojov na úlohy. Investori by mohli zvážiť GLM vzhľadom na jeho potenciál uspokojiť rastúce potreby spracovania umelej inteligencie, čím sa odomkne hodnota prostredníctvom zdieľanej ekonomiky výpočtovej techniky. Sieť Golem má potenciál zmeniť spôsob, akým sa spracúvajú výpočty umelej inteligencie.

Skúmanie protokolu NEAR: Sľubný hráč v oblasti decentralizovaných aplikácií

NEAR Protocol je platforma, ktorá podporuje vývojárov vo vytváraní decentralizovaných aplikácií. Na zefektívnenie a škálovateľnosť využíva technológiu nazývanú sharding. NEAR funguje ako decentralizovaná úložná sieť. Môže sa prepojiť s Ethereom prostredníctvom funkcií, ako je Rainbow Bridge, ktorý umožňuje prenos tokenov, a Aurora, riešenie na 2. vrstve pre lepší výkon. NEAR získal významné finančné prostriedky, čo naznačuje dôveru veľkých investorov. Investíciu do NEAR môžete zvážiť vďaka inovatívnej technológii, ktorá efektívnejšie podporuje vývoj aplikácií. Sharding spoločnosti NEAR ponúka potenciálnu efektívnosť a škálovateľnosť, zatiaľ čo jej nástroje na interakciu s Ethereom by mohli priniesť väčšiu flexibilitu a nižšie náklady pre používateľov a vývojárov.

Skúmanie potenciálu PAAL

Spoločnosť Paal AI predstavuje token PAAL na blockchaine Ethereum. Poskytuje podiel na zisku a spätný odkup tokenov, pričom jeho cieľom je zvýšiť dopyt a hodnotu. Používatelia získavajú tokeny používaním služieb AI, referenciami a vstupom do komunity. Tento systém by mohol prilákať viac angažovanosti, čo by mohlo zvýšiť hodnotu tokenu. Investícia do PAAL by mohla byť atraktívna, pretože ponúka spôsob, ako sa podieľať na potenciálnych ziskoch z rastu Paal AI. Medzi výhody patrí možnosť zarábať prostredníctvom aktívnej účasti a držby tokenu spojeného so službami AI. Podiel na zisku a funkcie spätného odkúpenia sú kľúčové aspekty, ktoré by mohli zvýšiť záujem investorov hľadajúcich potenciálne výnosy.

Záver

GLM, NEAR a PAAL majú určitý potenciál, ale zisky sa môžu objaviť až po dlhšom čase. BLASTUP spomedzi nich vyniká najviac. Je dobre hodnotená pre svoj inovatívny koncept a silné väzby na ekosystém Blast. To z nej robí silného kandidáta na výrazný rast na súčasnom býčom trhu.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: