Tieto kryptomeny vám do roku 2025 môžu zabezpečiť zaujímavý výnos

Sponzorované články Kryptomeny s potenciálom
Kryptomeny s potenciálom. Zdroj: blastup.io
BitmarketsBitmarkets

Premýšľate o tom, že sa vzdáte každodennej rutiny v prospech života v luxuse? Ste zvedaví, ktoré altcoiny by mohli investora do roku 2025 katapultovať do stavu majiteľa jachty? Tento článok odhaľuje najlepšie digitálne meny, ktoré sú pripravené na výrazný rast, a ponúka pohľad na sľubné tokeny, ktoré by v najbližších rokoch mohli potenciálne priniesť výnosy meniace život.

Odpočítavanie do BlastUP TGE

Poznačte si kalendáre. Očakávaná udalosť generovania tokenov BlastUP (TGE) sa uskutoční 20. augusta. Skorí držitelia tokenov BLASTUP, ktorí získali tokeny počas predpredaja ukončeného v máji, netrpezlivo očakávajú potenciálny nárast hodnoty.

Počas predpredaja získala spoločnosť BlastUP pôsobivých 8 miliónov dolárov a prilákala živú komunitu takmer 20 000 držiteľov. Mnohí považujú BLASTUP za kryptomenu so značným potenciálom rastu, pričom niektorí odborníci predpovedajú, že jej cena by mohla do konca roka prudko vzrásť o 1 000 %.

Tí, ktorí sa zúčastnili na predpredaji, si už zabezpečili BLASTUP za cenu len 0,06 USD. Jediný spôsob, ako si teraz kúpiť BLASTUP za túto cenu, je prostredníctvom služby Blastbox V2.

Posledná šanca kúpiť

Blastbox je unikátny loot box obsahujúci tokeny BLASTUP a Booster Points, špeciálne tokeny, ktoré BlastUP používa na podporu svojej komunity.

Po udalosti generovania tokenov (TGE), ktorá sa uskutoční 20. augusta, bude BLASTUP oficiálne kótovaný na decentralizovaných burzách (DEX) aj na centralizovaných burzách (CEX), čo zvýši jeho užitočnosť a expozíciu na trhu a zároveň vám poskytne flexibilitu obchodovania na vami preferovanej platforme.

Ak ste zmeškali predpredaj, nezúfajte – do akcie sa budete môcť zapojiť po TGE 20. augusta a neskôr prostredníctvom obchodovania na DEX a CEX.

Medzitým máte poslednú šancu získať BlastBox V2, ktorý ponúka tokeny BLASTUP za exkluzívnu predpredajovú cenu pred TGE!

Získajte tokeny BLASTUP teraz pre možný 1 000% výnos

Solana: Potenciál zhodnotenia je veľký

Solana vzbudila záujem investorov ako blockchainová platforma zameraná na škálovateľnosť a decentralizované aplikácie. Jej základná minca SOL sa používa na transakcie a spúšťanie programov v rámci jej ekosystému. Solana sa snaží prilákať vývojárov vysokou rýchlosťou transakcií a podporou rôznych programovacích jazykov. Na rozdiel od iných platforiem Solana nepoužíva sharding ani riešenia druhej vrstvy, čo môže osloviť tých, ktorí hľadajú zjednodušenú škálovateľnosť. Investícia do SOL môže zaujímať tých, ktorí vidia potenciál v podpore vysokokapacitnej siete so schopnosťou hostiť náročné projekty. Medzi výhody patrí účasť na rastúcom ekosystéme a možnosť zapojiť sa do nových projektov, keď sa sieť rozšíri.

Toncoin sa pripravuje na rast

Toncoin (TON) je srdcom siete The Open Network, ktorej cieľom je ponúkať rýchle a bezpečné platby. Vznikol z predchádzajúceho projektu Telegram a dnes prežíva pod komunitnou starostlivosťou. Ponúka nízke poplatky a škálovateľnosť prostredníctvom systému Proof of Stake a predpokladá robustné funkcie, ako je decentralizované úložisko a anonymné siete. Investícia do Toncoinu by mohla byť atraktívna vďaka jeho silnému základu a ambíciám na vytvorenie širokého ekosystému. Prognóza ukazuje potenciálny nárast, pričom sa očakáva výrazný rast do roku 2030. S možným nárastom cien na 30,30 USD v budúcom roku a 40,52 USD v roku 2029 by Toncoin mohol byť zaujímavou voľbou pre tých, ktorí hľadajú dlhodobý rast a spoliehajú sa na jeho technické zázemie a podporu komunity.

Golem Network: Napájanie umelej inteligencie 

Cieľom Golem Network je zmeniť výpočtovú techniku tým, že ponúka decentralizovanú platformu, na ktorej môžu používatelia zdieľať a speňažiť svoj nevyužitý výpočtový výkon. Keďže nároky na AI rastú, Golem poskytuje trh, na ktorom možno výpočtové úlohy rozdeliť na menšie časti a spracovať ich súčasne vo viacerých uzloch. Vďaka tomuto systému sú výpočty rýchlejšie a efektívnejšie. Držaním tokenov GLM získavajú používatelia prístup do tejto siete a môžu zarábať tokeny poskytovaním svojich nevyužitých zdrojov na úlohy. Investori by mohli zvážiť GLM vzhľadom na jeho potenciál uspokojiť rastúce potreby spracovania umelej inteligencie, čím sa odomkne hodnota prostredníctvom zdieľanej ekonomiky výpočtovej techniky. Sieť Golem má potenciál zmeniť spôsob, akým sa spracúvajú výpočty umelej inteligencie.

Skúmanie protokolu NEAR

NEAR Protocol je platforma, ktorá podporuje vývojárov vo vytváraní decentralizovaných aplikácií. Na zefektívnenie a škálovateľnosť využíva technológiu nazývanú sharding. NEAR funguje ako decentralizovaná úložná sieť. Môže sa prepojiť s Ethereom prostredníctvom funkcií, ako je Rainbow Bridge, ktorý umožňuje prenos tokenov, a Aurora, riešenie na 2. vrstve pre lepší výkon. NEAR získal významné finančné prostriedky, čo naznačuje dôveru veľkých investorov. Investíciu do NEAR môžete zvážiť vďaka inovatívnej technológii, ktorá efektívnejšie podporuje vývoj aplikácií. Sharding spoločnosti NEAR ponúka potenciálnu efektívnosť a škálovateľnosť, zatiaľ čo jej nástroje na interakciu s Ethereom by mohli priniesť väčšiu flexibilitu a nižšie náklady pre používateľov a vývojárov.

Záver

SOL, TON, GLM a NEAR sú dobrým prísľubom, ale nemusia zaznamenať rýchle zisky. BLASTUP však vystupuje ako najzaujímavejšia možnosť. Jeho jedinečný koncept a pozícia v rámci ekosystému Blast mu dávajú solídny základ pre rast. Súčasný nárast trhu v roku 2024 ďalej podporuje jeho potenciál na výrazné výnosy do roku 2025. Investícia do spoločnosti BLASTUP by mohla zmeniť pravidlá hry.

TIP Nezmeškaj príležitosť

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: