Tieto 3 kryptomeny sú na ceste k historickému maximu

  • Nové historické maximá sú na obzore.
  • Analytici vyriekli svoje predpovede na august.
  • Ktoré kryptomeny čaká skok?
Novinky Kryptomeny môžu dosiahnuť nové maximá
Kryptomeny môžu dosiahnuť nové maximá. Zdroj: shutterstock.com/Ground Picture
BITmarkets BITmarkets

Nedávne poklesy na trhu, spôsobené obavami z krokov vlády USA, ktorá presúva viac ako 2 miliardy dolárov v Bitcoine (BTC), vyvolali vlnu neistoty, informuje Watcher.Guru. Napriek týmto turbulenciám mnohí odborníci predpovedajú, že určité kryptomeny výrazne ožijú a môžu v auguste 2024 dosiahnuť nové historické maximá.

Pozrime sa na tri kryptomeny, ktoré by mohli prekvapiť.

3 kryptomeny, ktoré majú v auguste vystreliť

Bitcoin, najznámejšia kryptomena, nedávno dosiahol hodnotu 69 000 dolárov. Túto cenu si však dlho neudržal. V posledných dňoch jeho hodnota klesla na 66 000 dolárov.

Veľký skok

Analytici z CoinCodex predpokladajú, že BTC dosiahne nové maximum 74 664 dolárov už 3. augusta 2024.

Očakávajú, že BTC bude pokračovať v raste po celý august, pričom 22. augusta by mohol dosiahnuť až 87 285 dolárov. Tento krok by predstavoval nárast o približne 32 % z aktuálnych hodnôt.

Rýchlorastúca kryptomena

Pepe, kryptomena inšpirovaná populárnym internetovým memom, sa stala jednou z najlepších kryptomien za posledný rok. Napriek tomu, že v posledných dňoch čelila významnej korekcii s poklesom o 9,6 % za týždeň a o 5 % za posledné dva týždne, stále má potenciál na výrazný rast.

Podľa predpovedí CoinCodex by Pepe mohla dosiahnuť nové maximum 0,00001769 dolára 12. augusta 2024. Predpokladá sa, že táto kryptomena bude pokračovať v raste a 28. augusta 2024 by mohla dosiahnuť hodnotu 0,00003919 dolára.

Tretí kandidát na veľký nárast ceny

Ripple, s tokenom XRP, začal rásť v dôsledku zvýšeného optimizmu okolo súdneho sporu medzi Ripple a Komisiou pre cenné papiere a burzy (SEC), hoci aktuálne sa nachádza v červených číslach.

Aktuálna cena XRP je 0,608749 dolára.

Nové podania SEC naznačujú, že sudca zatiaľ neplánuje rozhodovať o tom, či sú určité aktíva cennými papiermi. Táto správa priniesla pozitívne očakávania pre XRP, ktorý by mohol naďalej rásť.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Na ceste k dosiahnutiu 5 miliárd dolárov?

Mnoho altcoinov momentálne podľa Finbold vykazuje náznaky oživenia, čo otvára príležitosti pre určité kryptomeny dosiahnuť významné míľniky v trhovej kapitalizácii. Dnes sa pozrieme na dva z nich, ktoré majú potenciál prekonať hranicu 5 miliárd dolárov do augusta.

Uniswap

Uniswap, s aktuálnou cenou 7,05 dolára a trhovou kapitalizáciou 4,37 miliardy dolárov, stojí na prahu významného rastu vďaka svojim technologickým pokrokom a silným trhovým základom.

Nedávne uvedenie aktualizácie UniswapX predstavuje zásadnú zmenu pre platformu. Táto nová aukčná zmluva dramaticky zvyšuje rýchlosť kotácií a vykonávania obchodov, čím vracia viac hodnoty používateľom.

Uniswap si zároveň udržiava významnú hodnotu 4,64 miliardy dolárov uzamknutú na blockchaine Ethereum (ETH) a iných blockchainoch.

Aptos

Aptos, s aktuálnou cenou 6,31 dolára a trhovou kapitalizáciou 3,07 miliardy dolárov, vystupuje ako významný hráč v blockchainovom priestore vďaka inovatívnym projektom a výnimočnému výkonu siete.

Nedávne uvedenie stablecoinu USDY, výnosnej kryptomeny podporenej americkými štátnymi pokladnicami, na blockchain Aptos predstavuje významný míľnik.

Aptos preukazuje mimoriadnu škálovateľnosť a aktivitu siete. V máji 2024 Aptos prekonal rekord spracovaním 115,4 milióna transakcií za jediný deň, čím prekonal Solanu (SOL) a nastavil nový štandard pre denné blockchainové transakcie. Tento nárast viedol k dosiahnutiu 32 000 transakcií za sekundu (TPS), čo dokazuje schopnosť siete efektívne zvládnuť obrovské objemy transakcií.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Watcher.GuruTAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.