Vysoké Tatry ponúkajú skvelé príležitosti na investíciu. Tieto apartmány sú na predaj

  • Hľadáte príležitosť na investíciu?
  • Našli sme niekoľko zaujímavých ponúk.
  • Všetky sú priamo v srdci Vysokých Tatier.
Off topic Vysoké Tatry
Vysoké Tatry. Zdroj: shutterstock.com/Creative Travel Projects
BITmarkets BITmarkets

Ak milujete prírodu a zároveň hľadáte príležitosť investovať, Vysoké Tatry môžu byť pre vás ideálnou voľbou.

Táto oblasť, známa svojimi krásnymi scenériami a možnosťami pre outdoorové aktivity, je tiež atraktívnym miestom pre krátkodobý prenájom cez platformy ako Airbnb. Preto sme sa rozhodli pre vás zostaviť zoznam apartmánov na predaj vo Vysokých Tatrách, aby ste mohli popri iných aktivitách zarábať či už na dlhodobom, alebo na chvíľkovom prenájme.

V článku nájdete prehľad dostupných nehnuteľností vo vychýrených lokalitách v srdci slovenských hôr.

Vysoké Tatry ako investičná príležitosť

Na predaj je kompletne zrekonštruované 1-izbové štúdio s balkónom v apartmánovom dome Nezábudka v Tatranskej Štrbe. Toto štúdio s rozlohou 20 m² je vybavené novou kuchynkou na mieru, WC so sprchou a masívnym nábytkom. Apartmán sa predáva kompletne zariadený a orientovaný na severovýchod.

Budova prešla kompletnou rekonštrukciou vrátane nových plastových okien, kamenných obkladov fasády a plechovej strešnej krytiny. Ponúka spoločenské priestory, vlastné wellness centrum so štyrmi saunami, soľnou jaskyňou a vírivou vaňou, ale aj krytý bazén so šatňami a oddychovou zónou.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Tatranská Štrba poskytuje tiché prostredie a kompletnú občiansku vybavenosť vrátane potravín, reštaurácií a škôlky. Centrum lyžiarskych a turistických aktivít na Štrbskom Plese je vzdialené 10 km autom alebo zubačkou.

Cena a náklady

Mesačné náklady na prevádzku apartmánu sú odhadované na približne 150 eur, čo zahŕňa náklady na teplú a studenú vodu, vykurovanie, elektrinu a správcovský poplatok, ktorý pokrýva údržbu spoločných priestorov, wellness centra a bazéna.

K apartmánu je nutné zakúpiť zastrešené parkovacie miesto s rozlohou 14 m² za cenu 14 000 eur. Cena samotného apartmánu je 89 000 eur, takže celková cena vrátane parkovacieho miesta je 103 000 eur.

Posledné byty na predaj

Predáva sa aj 2-izbový apartmán v rezorte ARIETES MARMONT RESORT****, konkrétne v apartmánovom dome MARMONT 4 – Challet A. Objekt sa opäť nachádza v Tatranskej Štrbe. Apartmán má rozlohu 42 m² a nachádza sa na 2. poschodí z celkových 3. Budova disponuje výťahom. Cena nehnuteľnosti je 210 228 eur.

Apartmán má balkón s rozlohou 8,80 m² a k dispozícii je aj skladový priestor. Súčasťou ponuky je vonkajšie parkovacie miesto za 10 500 eur s DPH. Apartmán sa predáva so zariadením, ktorého cena je 24 000 eur s DPH, avšak táto suma nie je zahrnutá v cene bytu.

Apartmán je vhodný aj ako investícia s možnosťou zaradiť ho do investičného programu ARIETES MARMONT RESORT****, čo umožňuje jeho celoročný prenájom s garantovaným ročným výnosom.

Späť
Strana 1/3Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Nehnuteľnosti.skTAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.