Túto destináciu mnohí dovolenkári prehliadajú, hoci je to európsky „raj na Zemi”

  • Ak máte po krk všedných dovoleniek, tak zbystrite pozornosť.
  • Táto destinácia má všetko, čo pre oddych a zábavu potrebujete.
  • Pláže tu vyzerajú ako z filmu.
Off topic Objavte destináciu na východe Európy
Objavte destináciu na východe Európy. Zdroj: shutterstock.com/EvaL Miko
BITmarkets BITmarkets

Plánujete svoju ďalšiu dovolenku a hľadáte ideálnu destináciu? Cyprus, ostrov východného Stredomoria, ponúka nespočetné možnosti na relaxáciu, zábavu a objavovanie, no mnohí netušia, čo skrýva.

1. miesto v rebríčku:

Tento ostrov je známy bohatou históriou, kultúrou a nádhernými plážami. Jedna miestna pláž sa sa dokonca môže pýšiť 1. miestom v rebríčku TOP 10 najkrajších piesočnatých európskych pláží, ako informoval denník Mail Online.

Táto pláž patrí medzi skutočné stredomorské klenoty a ponúka kombináciu prírodných krás a kvalitných služieb.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Preskúmajte destináciu s tyrkysovým morom

Nissi Beach v obľúbenom letovisku Aya Napa patrí medzi najkrajšie pláže v Európe. Nádherná tyrkysová voda a jemný zlatistý piesok sa tiahnu pozdĺž celého pobrežia. Pláž sa vyznačuje vďaka starostlivosti miestnych vysokou úrovňou čistoty, čo z nej robí ideálne miesto na oddych a relaxáciu.

Charakteristickým prvkom Nissi Beach je malý ostrov kúsok od pobrežia. Ak je odliv, viete sa k nemu prejsť aj pešo, ak nie je, ľahko k nemu doplávete. Prechádzka na tento ostrov ponúka zážitok sama o sebe a umožňuje vám vychutnať si krásy Cypru z inej perspektívy.

Pláž Nissi ponúka priateľskú atmosféru a kvalitné služby

Nájdete tu množstvo lehátok a slnečníkov na prenájom, ako aj špičkové zariadenia zabezpečujúce váš komfort počas celého dňa. Pre rodiny s deťmi je pláž ideálna, pretože voda je plytká a bezpečná na plávanie. Deti sa môžu hrať v piesku a užívať si teplú, čistú vodu Stredozemného mora.

Adrenalínové zážitky a podmorský svet

Milovníci adrenalínových zážitkov na Nissi Beach si prídu na svoje. Vyskúšať tu môžete parasailing, jazdu na vodných skútroch, windsurfing alebo kitesurfing. Aktivity sú vhodné pre rôzne úrovne skúseností, takže si každý nájde niečo pre seba. Pláž ponúka potrebné zariadenie a inštruktorov, ktorí vám radi pomôžu a zaistia vašu bezpečnosť.

Pod hladinou mora okolo Nissi Beach objavíte fascinujúci podmorský svet. Potápanie a šnorchlovanie patria medzi veľmi populárne aktivity. Krištáľovo čistá voda poskytuje vynikajúce podmienky na pozorovanie rôznych morských živočíchov a koralov. Ak máte radi podmorský život, toto miesto vás určite nesklame.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Miestne potápačské školy ponúkajú kurzy pre všetky úrovne a skúsení inštruktori vám pomôžu objaviť krásy podmorského sveta tak, aby ste sa zabavili, no nezranili.

Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.