Na Slovensku pribudnú nové supermarkety. Reťazce pred príchodom Biedronky masívne expandujú

  • Na Slovensku rýchlo pribúdajú nové supermarkety.
  • Reťazce sa pripravujú na príchod poľskej Biedronky.
Novinky Supermarkety na Slovensku masívne expandujú
Supermarkety na Slovensku masívne expandujú. Zdroj: shutterstock.com/Fotomolka/Vytautaskielaitis/Nigel J. Harris/Solarisys
BITmarkets BITmarkets

Maloobchodné reťazce rapídne zvyšujú počet svojich prevádzok ešte pred príchodom nového silného hráča z Poľska. Biedronka otvorí prvé predajne na Slovensku už v tomto roku, a tak domáce supermarkety robia všetko preto, aby si udržali svoju pozíciu na trhu. Kaufland aj Lidl už čoskoro otvoria nové prevádzky.

Biedronka je, dá sa povedať, už „na ceste na Slovensko”. Poľský maloobchodný gigant u nás zháňa množstvo zamestnancov a čoskoro otvorí svoje prvé supermarkety. Lienka je známa svojimi super nízkymi cenami, ktoré môžu zásadne zmeniť nákupné zvyky Slovákov a namieriť ich nákupy k novému predajcovi.

Supermarkety na Slovensku rastú ako huby po daždi

Domáce reťazce pristupujú k vstupu novej konkurencie na trh pomerne agresívne. Od momentu, kedy Biedronka oficiálne potvrdila príchod na Slovensko, masívne expandujú, aby si udržali čo najväčší podiel na trhu.

 

Kaufland otvorí v tomto roku nové supermarkety

Podľa informácií, ktoré priniesol portál My Zvolen, reťazec Kaufland pripravuje nový supermarket na najväčšom zvolenskom sídlisku. Nepôjde o novú výstavbu, takže Zvolenčania by sa ho mohli dočkať už v krátkom čase. Predajňa by mala vyplniť prázdne priestory bývalého retail parku Stop Shop.

Hovorkyňa Kauflandu povedala, že nový supermarket vo Zvolene je v prípravnej fáze, a preto k nemu nebude poskytovať bližšie informácie. Avšak jednoznačne potvrdila, že Kaufland plánuje v tomto roku expandovať do nových lokalít.

V rámci našej expanzie na Slovensku podrobne analyzujeme všetky regióny a overujeme, či by výstavba predajne Kaufland v danej oblasti bola pre nás zaujímavá. V tomto roku máme opäť v pláne rozšíriť našu sieť predajní o ďalšie.

Lidl naberá na sile

Späť
Strana 1/3Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: MyZvolenTAGY:
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.