Prichádza revolúcia: Visa prinesie kryptoplatby miliónom ľudí na svete

  • Visa a Wirex spúšťajú revolučnú novinku pod názvom Wirex Pay.
  • Spolupráca prinesie kryptomenové platby miliónom používateľov.
  • Adopcia kryptomien výrazne napreduje a používa ich čoraz viac ľudí.
Novinky Spolupráca Wirex a Visa
Spolupráca Wirex a Visa. Zdroj: shutterstock.com/Roman Samborskyi/AdriaVidal
BITmarkets BITmarkets

Používatelia platobných kariet Visa a fanúšikovia kryptomien majú dôvod na radosť. Spoločnosť Visa totiž v spolupráci s Wirex spustí Wirex Pay, vďaka ktorému budete môcť realizovať bezproblémové kryptomenové platby po celom svete u miliónov obchodníkov, uvádza správa News Bitcoin.

Krypto platby pre milióny ľudí

Partnerstvo Visa a Wirex by mohlo zrejme spôsobiť revolúciu používania kryptomien. Platby budú poháňané web 3.0. Cieľom spolupráce je zaviesť inovatívne karty Visa a urobiť transakcie efektívnymi. Spojenie dvoch silných hráčov môže skutočne výrazne prispieť ku adopcii kryptomien, ku ktorým stále nemá prístup vysoké percento populácie.

Čo je Wirex?

Wirex je popredná platforma zameraná na digitálne platby s viac ako 6 miliónmi zákazníkov v 130 krajinách. Je to kryptomenová spoločnosť, ktorá vlastní licenciu na Visa na vydávanie kariet.

Karta Wirex je debetná karta, ktorá je prepojená s vaším účtom Wirex. Môžete ju použiť na nákupy v kryptomenách, ale aj v tradičných menách.

Výsledok spolupráce pod názvom Wirex Pay predstavuje snahu zmeniť spôsob, akým používatelia spravujú a utrácajú kryptomeny a tradičné meny. Wirex tak prinesie vďaka rozsiahlej sieti Visa kryptomenové platby miliónom obchodníkov na celom svete, vďaka čomu sa kryptomeny stanú omnoho viac používané.

Nová spolupráca Wirex a Visa

Nová spolupráca Wirex a Visa. Zdroj: Wirexpaychain

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Adopcia kryptomien napreduje

Kryptomenové platby sa majú spustiť pre Spojené kráľovstvo a Európsky hospodársky priestor (EHP). Je dôležité si uvedomiť, že Wirex je jedna z mála kryptomenových firiem, ktorá má licenciu na vydávanie kariet Visa. Zároveň ide o prvého a hlavného člena siete Visa Network v Európe.

VISA hlási nárast platieb s kryptomenami

VISA hlási nárast platieb s kryptomenami. Zdroj: Shutterstock, Primakov

Tento krok je významný pre adopciu kryptomien. V súčasnosti sú síce kryptomeny čoraz viac populárne, no mnoho ľudí odrádza technická náročnosť. Väčšina ľudí totiž stále nepoužíva kryptomeny pre rôzne bariéry.

Hovoríme napríklad o založení kryptomenovej peňaženky. Pre mnohých ľudí je to tak náročné, že radšej do trhu kryptomien ani nevstupujú. A aj keď proces nemusí byť ťažký, ľudia jednoducho vyžadujú pohodlie a potrebu vykonať čo najmenej úkonov. Preto môže Wirex Pay výrazne prispieť k tejto iniciatíve.

Ak sa viac zaujímate o kryptomeny, odporúčame vám pozrieť sa na nasledujúce video:

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: News BitcoinTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.