Tento altcoin si nesmiete nechať ujsť. Sľubuje skvelý vývoj

Sponzorované články Ktoré altcoiny sa oplatia?
Ktoré altcoiny sa oplatia? Zdroj: shutterstock.com/Wit Olszewski
BITmarkets BITmarkets

PR článok Solciety. Meme minca Solana, Solciety (SLCTY), vstupuje na trh so strelnými zbraňami od fázy 5 svojho vzrušujúceho 15-stupňového predpredaja. S tokenmi, ktorých cena je v súčasnosti 0,002289 $ a ktoré už získali pôsobivú sumu 911k $, sa Solciety stavia do pozície najlepšieho nového altcoinu roku 2024. Tu je dôvod prečo.

Sila Meme Campaignera

Tento gangsterský nástroj otriasa zapojením komunity a virálnym marketingom. Predstavte si priestor, v ktorom sa darí meme kreativite a má moc byť odmeňovaný tokenmi SLCTY. Meme Campaigner prináša presne toto.

Umožňuje používateľom vytvárať a zdieľať personalizované politické memy, ktoré sa rýchlo šíria v sociálnych médiách. Každý mem pôsobí ako digitálny veľvyslanec, ktorý propaguje Solciety široko-ďaleko, keďže tieto memy zaplavujú degenové chatovacie miestnosti. Vďaka viac ako 200 prispôsobiteľným šablónam, pozadiam a fontom môžu používatelia vytvárať memy s postavičkami, ako sú napríklad Sleepy Joe Booden a Elongated Musk, a meniť tak politickú satiru na virálnu senzáciu.

Meme Campaigner v podstate premieňa príležitostných degenov a členov komunity na zarytých evanjelistov Solciety a vyhýba sa typickej pasci, do ktorej sa dostáva väčšina meme mincí; objavia sa a prakticky cez noc sa na ne zabudne.

Prečo je teraz ideálny čas investovať do meme mincí

Solciety je pripravená dominovať scéne meme mincí, ktorá práve teraz nemôže byť zdravšia. Michael Novogratz, generálny riaditeľ spoločnosti Galaxy Digital, nedávno označil meme mince za „základný kameň” odvetvia kryptomien a dodal tomuto predtým prehliadanému sektoru novú úroveň legitimity. Vzhľadom na to, že trhová kapitalizácia meme mincí už prudko stúpa okolo hranice 45 až 50 miliárd $, čo je oveľa viac ako na konkurenčných trhoch, ako sú GameFi (len okolo 16 miliárd $) a AI (zhruba 25 miliárd $), neexistuje lepší čas na to, aby sa Solciety presadila.

Novogratz zdôrazňuje, že meme mince sa stali jedným z najsilnejších príbehov v oblasti kryptomien. Jeho osobná anekdota o jeho zaťovi, úspešnom meme investorovi, ktorý miluje mince ako dogwifhat (WIF), podčiarkuje potenciál masívnych ziskov. 

Spoločnosť Solciety je pripravená využiť tento býčí impulz. Ako meme minca Solana má Solciety potenciál ísť v stopách úspešných meme mincí, ako je dogwifhat. Tento projekt v čase tlače zaznamenal v tomto roku impozantný 900 % nárast a dosiahol trhovú kapitalizáciu viac ako 1,5 miliardy $. Niektorí prví investori zaznamenali, že ich investície sa oproti historickému minimu spred niečo vyše šiestich mesiacov napumpovali až o +7000 %.

Ďalšou výraznou meme mincou Solana je Book of Meme (BOME), ktorá prudko vzrástla. Investori, ktorí sa do nej dostali skôr po jej uvedení na trh 14. marca, sa v čase tlače tešili šťavnatému nárastu o +650 %.  

Solciety navyše náhodne sedí v inom sektore, ktorý sotva za šesť mesiacov vytvoril poriadnu zlatú horúčku: PolitiFi. V podstate ide o politické meme mince, teda presne tábor Solciety. Tokeny PolitiFi, ako napríklad Super Trump, dosiahli +8500 % za približne dva týždne a Free Trump dosiahol +6000 % v podobnom časovom rámci. Tieto zisky boli nadopované volebnou drámou, ktorej sme boli svedkami, a keďže tá sa bude v období pred novembrom len stupňovať, sila politickej satiry a kúzlo Meme Campaignera spoločnosti Solciety majú silu vyniesť tento buzz až na mesiac.

Silná tokenomika poskytuje epické raketové palivo

Úspech Solciety je postavený na pevnej tokenomike, ktorá má zabezpečiť udržateľnosť a rast. S 3 miliardami tokenov vyčlenených na presale, ktoré predstavujú 30 % celkovej ponuky, je projekt pripravený vytvoriť poriadny impulz hneď od začiatku. Marketingové úsilie má vo vojnovom fonde 2 miliardy tokenov, čo zabezpečuje globálny dosah a povedomie o značke. Na udržanie angažovanosti a odmeňovania komunity je vyčlenená 1 miliarda tokenov: tieto odmeny Meme Campaignera nevzniknú len tak zo vzduchu.

Nikdy nebol lepší čas ako teraz

Solciety už má silné zastúpenie na X a Telegrame. A keďže sa volebná sezóna rozbieha, Solciety má predpoklady na to, aby sa stala najlepším novým altcoinom roku 2024. Je pomerne zriedkavé, aby sa dokonalá búrka pumpujúceho trhu s meme mincami Solciety, bzučiaceho sektora, ktorým je PolitiFi, mechaniky virálneho marketingu, ktorou je Meme Campaigner, a nášho súčasného býčieho behu tak krásne rozprestierala v jednej minci. S cenami, ktoré sú v súčasnosti len na úrovni 0,002289 $, by teraz mohla byť vaša posledná šanca stopnúť si mincu, ktorá nemohla trh načasovať lepšie.

Viac informácií o nadchádzajúcom presale nájdete na oficiálnej webovej stránke.

Web Solciety

Webová stránka: solciety.io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: