Obľúbená doručovacia spoločnosť plánuje na Slovensku vo veľkom expandovať

  • Slováci sa potešia novinke.
  • Populárna spoločnosť rozširuje výdajné boxy po celom Slovensku.
  • Zásielku si tak vyzdvihnete na každom rohu.
Ekonomika Doručovacia spoločnosť expanduje
Doručovacia spoločnosť expanduje. Zdroj: shutterstock.com/Ground Pictures
BITmarkets BITmarkets

Doručovacia spoločnosť Packeta plánuje v priebehu šiestich mesiacov postaviť na Slovensku tisíc nových Z-BOXov.

Podľa vyjadrení spoločnosti sa nové Z-BOXy objavia po celej krajine, aby mali všetci zákazníci Packety možnosť pohodlne si vyzdvihnúť svoje zásielky.

Tisícky výdajných miest

V súčasnosti Packeta prevádzkuje približne 2 700 výdajných miest a 1 600 Z-BOXov. Plánovaná expanzia posilní jej postavenie na slovenskom trhu, píše SITA.

Obľúbená spoločnosť Slovákov

Ako uviedol výkonný riaditeľ Packety Alexander Jančo, doručovanie do Z-BOXov je čoraz populárnejšie. V januári si túto formu zvolilo 57 % zákazníkov. Z-BOXy teda predbehli aj doručovanie kuriérom priamo na adresu.

Vlani sme na mnohých miestach navyšovali kapacitu Z-BOXov pridávaním nových stĺpcov so schránkami na už existujúcich miestach. Teraz chceme pridávať úplne nové lokality tak, aby táto možnosť dopravy bola pre ľudí dostupná takmer na každom rohu.

92%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Bitmarkets a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Niektoré lokality ešte len hľadajú

Robia tak aj v spolupráci s mestami a zástupcami samospráv. Ozývajú sa im developeri nových projektov a obchodníci, ktorí by chceli výdajné boxy umiestniť na svojom pozemku alebo vo vlastných priestoroch.

Silný hráč na trhu

Spoločnosť Packeta vznikla v roku 2010 s cieľom zjednodušiť internetovým obchodom doručovanie tovaru zákazníkom až do 33 krajín sveta. Krédom spoločnosti je rýchle a pohodlné vyzdvihovanie zásielok bez čakania.

Je súčasťou štrnástich spoločností holdingu Packeta Group, ktorý má aktuálne viac ako 15-tisíc vlastných výdajných miest a 140-tisíc partnerských výdajných miest. Za minulý rok prepravili vyše 106 miliónov zásielok.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: