Kiyosaki: Bitcoin bude už v auguste na cene 350 000 dolárov

  • Bitcoin brutálne porastie.
  • Do leta bude na hodnote 350 000 dolárov.
  • Predikuje to známy analytik Robert Kiyosaki.
Novinky Bitcoin do leta na 350 000 dolárov
Bitcoin do leta na 350 000 dolárov. Zdroj: shutterstock.com/Travis Wolfe/d_odin

Bitcoin doslova brutálne porastie. Renomovaný autor a finančný poradca Robert Kiyosaki vydal pre Bitcoin šokujúcu predikciu: Ten podľa jeho názoru dosiahne hodnotu 350 000 dolárov už v najbližších mesiacoch.

Okrem toho vyjadril Kiyosaki optimizmus aj ohľadom dvoch ďalších popredných kryptomien – Etherea a Solany, ktoré sú v kryptomenovej komunite populárne.

Bitcoin na ceste k 350 000 USD

Robert Kiyosaki, ktorý už dlhšie podporuje investície do Bitcoinu, opäť prehlásil, že jeho predpoveď o dosiahnutí ceny 350 000 USD nie je len špekuláciou. Podľa vlastných slov ju založil na pevných ekonomických základoch a analýzach. Kiyosaki verí, že súčasné ekonomické prostredie, charakterizované rastúcou infláciou a nestabilitou tradičných finančných trhov, vytvára ideálne podmienky pre nárast ceny najväčšej kryptomeny.

Kiyosaki poukazuje na to, že Bitcoin, ako decentralizovaná digitálna mena, poskytuje bezpečný prístav pre investorov; špeciálne pre tých, ktorí hľadajú ochranu pred infláciou a znehodnotením fiat mien. Zároveň zdôrazňuje, že rastúci záujem inštitucionálnych investorov a prijatie Bitcoinu veľkými korporáciami prispieva k zvýšeniu jeho hodnoty a dôveryhodnosti na trhu.

92%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Bitmarkets a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Aj ďalšie kryptomeny

Optimisticky však Robert Kiyosaki nazerá aj na Ethereum či Solanu.

Ethereum, druhá najväčšia kryptomena podľa trhovej kapitalizácie, je podľa Kiyosakiho kľúčovým hráčom v oblasti decentralizovaných aplikácií (dApps) a smart kontraktov. Ethereum sa stalo základnou platformou pre množstvo inovácií v oblasti decentralizovaného financovania (DeFi), čo posilňuje jeho dlhodobý rastový potenciál.

Solana, ktorá sa v posledných rokoch rýchlo etablovala ako jedna z najvýznamnejších blockchainových platforiem, je taktiež predmetom Kiyosakiho pozitívnych vyhliadok. Solana je známa svojou vysokou rýchlosťou transakcií a nízkymi poplatkami, čo z nej robí atraktívnu alternatívu predovšetkým pre vývojárov a používateľov decentralizovaných aplikácií. Kiyosaki verí, že Solana má potenciál ďalej rásť a konkurovať Ethereu v oblasti decentralizovaných financií a smart kontraktov.

Kiyosakiho odvážne predpovede vyvolali rôzne reakcie tak v kryptomenovej komunite, ako aj medzi finančnými analytikmi. Niektorí odborníci skeptickí a upozorňujú na volatilitu kryptomien a možné riziká spojené s takými vysokými cenovými cieľmi. Na druhej strane, mnohí podporovatelia Bitcoinu a iných kryptomien Kiyosakiho optimizmus vítajú.

Robert Kiyosaki svojimi predpoveďami opäť rozprúdil diskusie o budúcnosti kryptomien. Jeho tvrdenie, že Bitcoin dosiahne 350 000 USD do augusta, a jeho optimistický pohľad na Ethereum a Solanu zdôrazňujú potenciál týchto digitálnych aktív v súčasnom ekonomickom prostredí. Bez ohľadu na to, či sa jeho predpovede naplnia, Kiyosakiho názory prispievajú k širšiemu pochopeniu a diskusii o kryptomenách ako legitímnych investičných nástrojoch.

Je podľa vás táto predikcia reálna?

Loading ... Loading ...
Autor:
Marek Rodák
Marek Rodák

Vyštudoval filozofiu a históriu. Počas svojho profesionálneho života skúsil viacero pozícií, od marketingu, cez učiteľa, asistenta až po zastupujúceho riaditeľa školy. Vo voľnom čase sa venuje kryptomenám. Píše od roku 2011.

Najčítanejšie články

1

Veľká zmena: Žiadna 23 % DPH sa nekoná. Rozhodnutie vlády prekvapilo

2

Biedronka prekvapuje aj Poliakov. Žasnú nad jej rozhodnutím týkajúcim sa Slovenska

3

Sociálna poisťovňa hľadá ľudí. Okrem platu 2 700 eur ponúka jedinečné benefity

4

V peňaženke možno nosíte vzácnu dvojeurovku. Vyšla len pred pár dňami

5

Veľká slovenská banka odstaví svoje elektronické služby. Na toto buďte pripravení

PR články

Z vrcholu na dno: Neuveriteľný príbeh pádu spoločnosti Intelu

PR články  | 26. septembra 2024

PR článok XTB. Intel, kedysi neotrasiteľný líder v oblasti procesorov, čelí v posledných rokoch dramatickému obratu svojho osudu.

Úpadok spoločnosti Intel

Investujte ako šampión: XTB predstavuje Zlatana Ibrahimovića ako tvár revolúcie vo financiách

Ľuboš Kovár  | 24. septembra 2024 Horúca novinka

Fintech gigant XTB spája sily s futbalovou legendou v prevratnej marketingovej kampani zameranej na investičné riešenia budúcnosti.

XTB predstavuje nového ambasádora značky
Horúca novinka

XTB ohlásilo exkluzívnu novinku: Víta nového ambasádora - Zlatana Ibrahimoviča

PR články  | 23. septembra 2024

XTB, popredná investičná platforma, ktorá nedávno oslávila svoje 20. výročie, prichádza s veľkou novinkou pre svet investovania.

XTB má nového ambasádora