Známy kryptoanalytik PlanB sa díva na budúcnosť Bitcoinu ružovými okuliarmi

  • Bitcoin je jednotkou medzi kryptomenami.
  • Renomovaný analytik vytvoril špeciálne analýzy.
  • Predpovedá extrémne sumy.
Analýzy Budúcnosť Bitcoinu vidí analytik priaznivo
Budúcnosť Bitcoinu vidí analytik priaznivo. Zdroj: shutterstock.com/BLKstudio
BITmarkets BITmarkets

Predstavte si svet, kde hodnota vášho investičného portfólia neustále rastie a vy vidíte, ako sa vaše úspory násobia. Presne takúto víziu opisuje renomovaný kryptomenový analytik PlanB. Ten podľa Coinedition predpovedá výrazný rast hodnoty Bitcoinu.

Extrémny nárast hodnoty

Podľa PlanB sa Bitcoin čoskoro vyšplhá na 100 000 dolárov a v dlhodobom horizonte až na 500 000 dolárov.

Poďme sa pozrieť, na čom svoje predpovede zakladá, a čo môžeme očakávať v najbližších mesiacoch.

Čaká nás býčí nárast?

Bitcoin, najznámejšia kryptomena, opäť preukazuje svoju volatilitu, informuje News BTC. Po nájdení podpory na úrovni 67 000 dolárov začal nový rast.

Cena Bitcoinu sa vyšplhala nad 69 500 dolárov a v blízkej budúcnosti môže ďalej stúpať. Tento vývoj potvrdzuje aj analýza PlanB, ktorý predpovedá významný nárast hodnoty Bitcoinu.

Aktuálny stav Bitcoinu

Po nedávnom poklese pod úroveň 67 200 ddolárov sa Bitcoin stabilizoval a našiel podporu v oblasti 66 650 dolárov. Odtiaľto začal nový nárast, ktorý viedol k prerazeniu dôležitých rezistencií na 68 500 dolárov a 69 500 dolárov.

Tento vzostup sprevádzal aj prielom nad kľúčovú klesajúcu trendovú líniu s rezistenciou na 68 000 dolárov, čo signalizovalo koniec krátkodobého poklesu.

Cena Bitcoinu sa teraz obchoduje nad úrovňou 69 000 dolárov a 100-hodinovým jednoduchým klzavým priemerom, čo sú dobré znaky pre pokračovanie rastu. Momentálne čelí rezistencii okolo 69 200 dolárov a prvou hlavnou prekážkou by mohlo byť 69 550 dolárov. Ak by Bitcoin dokázal prekonať úroveň 70 200 dolárov, mohol by rásť až k hranici 72 000 dolárov.

Analýza Bitcoinu od kryptoanalytika

PlanB analyzuje Bitcoinový trh pomocou rôznych ukazovateľov. Používa pri tom svoj vlastný model Bitcoin Stock-to-Flow (S2F), ktorý porovnáva súčasný trend Bitcoinu s minulými cyklami rastu.

PlanB tiež sledoval 200-týždňový kĺzavý priemer (200 WMA) Bitcoinu, ktorý ukazuje stúpajúci trend. Tento ukazovateľ spolu s ďalšími signálmi potvrdzuje potenciálny rast Bitcoinu. Podľa PlanB tento signál môže v blízkej budúcnosti vystreliť hodnotu Bitcoinu na 100 000 dolárov.

Ak už vlastníte Bitcoin alebo doň plánujete investovať, tieto analýzy môžu byť cenným nástrojom pri rozhodovaní o vašich investíciách.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Druhá najsilnejšia kryptomena kolíše

Ethereum momentálne vykazuje niekoľko negatívnych signálov. Jeho cena sa aktuálne nachádza pod úrovňou podpory 3 780 dolárov a vyzerá to, že by mohla klesať ešte viac, ak by prelomila hranicu 3 700 doláírov.

Na hodinovom grafe páru ETH/USD došlo k prelomeniu dôležitej vzostupnej trendovej línie s podporou okolo 3 780 dolárov, čo signalizuje možný ďalší pokles.

Nie a nie prekonať hranicu

Ethereum sa neúspešne pokúsilo prekonať cenu 3 850 dolárov. To znamená, že sa nedostalo nad polovičnú úroveň návratu z predchádzajúceho poklesu z 3 958 na 3 702 dolárov.

Ak by cena začala opäť rásť, mohla by naraziť na odpor okolo 3 800 dolárov. Prvá významná prekážka by bola okolo 3 840 dolárov. Ak by sa cena dostala nad túto hranicu, mohla by ďalej rásť až na 3 900 a potom až na 4 000 dolárov.

Ethereum sa momentálne nachádza v zložitej situácii a jeho budúci vývoj bude závisieť od toho, či sa mu podarí udržať nad úrovňou 3 700 dolárov. Pre investorov a obchodníkov bude kľúčové sledovať tieto úrovne odporu a podpory, aby mohli správne reagovať na prípadné pohyby ceny.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: CoinEditionTAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.