9950 $ – Je to najhoršie za nami? – Bitcoin sa zotavuje z nedeľného pádu!

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Ak ste sledovali Bitcoin halving, iste si pamätáte nedeľný prepad ceny BTC, ktorý predchádzal tejto udalosti. išlo o očakávaný dump. Veľa ľudí špekulovalo, že HYPE okolo halvingu poslal cenu Bitcoinu privysoko a rýchly rast jeho hodnoty v posledných týždňoch tomu rozhodne naznačoval. Prepad zo súčasného high (10100 $) na takmer 8000 $ prišiel rýchlo. Bitcoin sa z neho však aj veľmi rýchlo zotavil.

Ako sme tvrdili v tomto článku, korekcia najväčšej kryptomeny pred halvingom bola zdravá. Trh sa prečistil od špekulantov a teoreticky môžeme pokračovať v raste. Bitcoin Včera prekonal 9000 $ a dnes dokonca opätovne prerazil dlhodobý downtrend.

Sledujte tak ten najviac bullish signál, ktorý sme zaznačili v našej analýze tesne po halvingu – Bitcoin po halvingu ďalej rastie – Ostaneme v trojuholníku alebo začína bullrun? A aktuálnu analýzu akcií od Jakuba Kraľovanského nájdete tu.

V ankete sme sa vás dnes ráno opýtali, ako to vidíte s Bitcoinom po halvingu. Výsledky sú zatiaľ poriadne vyrovnané! Do high nám však už veľa neostáva. Bitcoin aktuálne akumuluje ďalší kapitál v okolí 9600 $, no okolo obeda sa dostal až tesne pod 10 000 $. Na niektorých burzách dokonca otestoval túto hladinu, na Bitstampe sa však zastavil tesne pod ňou na cene 9943 $.

Myslíte si, že majitelia Livecoinu ušli s peniazmi svojich klientov?

Loading ... Loading ...

Vytvorí Bitcoin dvojitý vrchol? Hashrate naznačuje, že nie

glassnode-studio_hash-rate-980x551Dnešná price action na trhu s BTC je rozhodne bullish a ukazuje, že momentum, ktoré si táto kryptomena vytvorila v posledných deviatich týždňoch neutícha a nebolo spôsobené iba hypom okolo halvingu. Rast Bitcoinu je skutočný a otáčanie trendu velmi reálne. Ešte sme však nevyhrali. Aktuálne Bitcoin vytvoril iba druhý vrchol. Ak teraz začne klesať, s veľkou pravdepodobnosťou bude v najbližších dňoch pokračovať v korekcii a možno dosiahne aj očakávaných 6400 $.

Hashrate BTC siete však naznačuje, že žiadne masívne dumpy nás nečakajú. Aj po halvingu je stabilný a sieť funguje bez problémov.

Zdá sa vám, že udalosti posledných mesiacov, či dokonca rokov, ukazujú na fakt, že prichádza veľká zmena. Súčasný spôsob fungovania sveta je neudržateľný. Táto myšlienka sa v poslednej dobe šíri ešte rýchlejšie, než koronavirus.

Všetko dôležité sme sa pokúsili zhrnúť v tomto článku – súhlasíte s ním?

https://kryptomagazin.sk/prichadza-zmena-tato-konspiracia-sa-po-svete-siri-rychlejsie-nez-virus/