5927$ – Bitcoin je na tohtoročnom minime – je čas na otočku?

Novinky Bitcoin ide stále dole
Bitcoin ide stále dole. Zdroj: Shutterstock.com/Ground Picture
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

A je to tu. Málokto ešte po týždňovom raste veril, že Bitcoin predvedie ďalší voľný pád, no je to tu. Od rána 22.6. sme svedkami obrovského dumpu, ktorý sa stále nezastavil. Padá Bitcoin a padá aj zvyšok trhu.

Získajte exkluzívne analýzy a pohľady na trh za 10€ mesačne na webe Trading11

Pred necelou hodinou sa Bitcoin zrútil až na 5927$. V čase písania tohto článku sme však o stovku vyššie. Čo zapríčinilo dnešné divadlo, o tom sa môžeme iba dohadovať. Podľa všetkého ide o kombináciu niekoľkých faktorov.

  1. Technická analýza neustále ukazovala DOWN
  2. Kobayashi začal vyplácať veriteľov skrachovanej burzy Mt. Gox (tá v roku 2014 zapríčinila pád kryptomien porovnateľný s tým tohtoročným)
  3. Japonský regulátor si objednal kontroly šiestich najväčších kryptobúrz v krajine. Okrem iného aj na BitFlyer

Naši analytici s tým počítali

Tento pád bol očakávaný aj zo strany nášho traderského tímu, ktorý pôsobí na webe Trading11.com. Omieľali sme to tam neustále dookola a nespočetne veľa indícií sme vložili aj do článkov na Kryptomagazine.

Napríklad do tohto kúsku o Litecoine, alebo do tejto video-analýzy na našom YouTube (prihláste sa na odber, každú stredu tam pridávame video-analýzu z Trading11 úplne ZDARMA!!!).

A samozrejme, pád sme predikovali v takmer každej jednej analýze na Trading11. Dokonca sme za to schytali vlny kritiky, pretože počas týždňa situácia na prvý pohľad vyzerala pozitívne.

Ako sa trh bude vyvíjať naďalej, momentálne nie je na 100% jasné. Okrúhle číslo 6000 $ pôsobí ako veľmi silný support, ktorý už v minulosti niekoľkokrát odolal tlaku medveďov. Vydrž aj tentokrát? Treba si počkať. Ak by sme však klesli pod, ďalšia zástavka nás čaká na…

viac vám nebudeme prezrádzať. My v tom máme jasno, no bohužiaľ, tieto informácie sú ukryté v členskej sekcii na Trading11.

[Návod] Ako si kúpiť členstvo na Trading11