3500% za pár hodín! KP3R token od zakladateľa YFI spravil rekord na Uniswape

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Zakladateľ úspešného DeFi projektu nedávno spustil nový token. Keep3r Network (KP3R) je coin decentralizovanej platformy pre freelancerov, ktorý v priebehu niekoľkých hodín od vstupu na DEX Uniswap raketovo vyletel o neuveriteľných 2000%.

KP3R token

KP3R token na burze Uniswap – 1h graf

Z vyvolávacej ceny 10 $ sa za tri hodiny dostal na 150 $ a po krátkej konsolidácii dnes ráno spravil nové high na 350 $. Aktuálne už začal mierne klesať. Uniswap je naozaj burza zázrakov, čo poviete? 🙂

Chcete využiť vysokú volatilitu a zarábať radšej na poriadnych kryptomenách? Teraz máte poslednú šancu získať VIP členstvo ZDARMA – akcia platí do konca mesiaca

Zmiešané reakcie na pumpu

Samozrejme, nie každý sa raduje. Väčšina traderov sa na tento úkaz pozerá dosť podozrievavo.

“Andre Cronje spustí nový token a všetci degeni ho hneď nakupujú.”

Reagoval na tento úkaz Anthony Sassano.

KP3R je neskutočne prehypovaný projekt. A všetci vieme, ako tieto coiny končia. Ich tvorcovia, insideri a zopár šťastlivcov krásne zarobí a väčšína ľudí na tom stratí peniaze. Uniswap je teraz plný podobných shit projektov. Vychytávať ich môže byť dobrý biznis, no nejaký dlhodobý potenciál tieto mince nemajú.

Niektorí ľudia poznamenali, že Cronje má teraz skvelú príležitosť na ziskový exit. Presne preto sú tieto “projekty” nebezpečné. Je to podobné, ako kedysi ICO mánia. Investovať do podobných shitcoinov je skvelý spôsob, ako zbankrotovať. Chcete ďalšie tipy, ako prerobiť? Mrknite na náš článok:

TOP 5 spôsobov, ako zbankrotovať v kryptomenách. Lambo nebude!