Bitcoin už zase stúpa! Prekonal 11100 $

Novinky 1D BTC/USD - Bitstamp
1D BTC/USD - Bitstamp
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Po páde zo začiatku septembra veľa fanúšikov kryptomien začalo pochybovať, či bude Bitcoin bullrun pokračovať. Rezistencia na 12 000 $ je veľmi silná a prekonať ju bude náročné. Ani smerom dole to však nejde. Bitcoin trikrát tvrdo otestoval hladinu 10 000 $ a tá trikrát odolala.

Počas minulého týždňa sa do trhu začal vracať kapitál, čo sme mohli vidieť na rastúcich cenách altcoinov. Po dlhom spánku sa dokonca zobudil aj Binance Coin (BNB), ktorý v priebehu niekoľkých dní vytvoril 33% profit a dostal sa na siedmu priečku v kapitalizácii.

Je čas ísť na 100 000 $ !!! – tvrdí PlanB

Bitcoin prekročil 11 000 $

Dnes však opäť kraľuje Bitcoin, ktorý zaznamenal rast o 2,5% a dokonca prerazil hladinu 11 000 $. Túto cenu sme identifikovali ako silnú rezistenciu a prekonať ju nemusí byť jednoduché. Na konci júla ju Bitcoin prerazil jedným rozhodným pohybom, tentokrát však rastie pomaly. Na 11k teda ešte očakávame ródeo.

Ako vidíte na grafe hore, Bitcoin dnes dokonca prekonal 11,1k, avšak iba na chvíľku a potom sa opäť stiahol.

Chcete nakupovať? Na Binance teraz môžete za pár sekúnd kúpiť kryptomeny pomocou kreditnej či debetnej karty a neplatíte ŽIADNE POPLATKY! Nákupný link nájdete v tomto článku.

1D BTC/USD - Bitstamp

1D BTC/USD – Bitstamp

Ak vás zaujíma obchodovanie, v našej VIP skupine pravidelne publikujeme analýzy a predikcie pre Bitcoin a vybrané altcoiny. Navyše, 3-mesačné členstvo je teraz dostupné s historicky najvyššou zľavou! Tak si ju nenechajte ujsť. Máme najlepšie ceny na trhu.

Pohľad na daily graf vyzerá naozaj dobre. Môžeme vidieť, že Bitcoin je vysoko nad rezistenciami, ktoré ho od mája do konca júla obmedzovali v raste a aktuálne je už na cenách zo skorého augusta. Do trhu sa vrátil optimizmus a Bitcoin už niekoľko dní naberá momentum. Je však otázne, či to vydrží.

Tento pohyb sme avizovali už včera v našej analýze. Bitcoin nakoniec nevyplnil CME gap na 9700 $ a derie sa hore. Podľa nášho ekonóma Jaroslava tento rast vyzerá presvedčivo. prečítajte si celú analýzu, ak chcete vedieť viac:

Analýza Bitcoinu (BTC) – Vyplnenie medzery zatiaľ odložené, ideme up?

Disclaimer/ Tento článok nemožno považovať za investičné poradenstvo. Slúži iba pre prehľad. Za prípadné straty spôsobené nakupovaním/predávaním kryptomien nenesieme zodpovednosť. Investície do kryptomien sú extrémne rizikové. Než sa do toho pustíte, spravte si vlastný prieskum a nespoliehajte sa na články na internete.