Adopcia Shiba Inu pokračuje? Americký retailový obchod bude akceptovať platby pomocou SHIB!

Novinky SHIB
SHIB, zdroj: www.shutterstock.com/salarko
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Newegg, obchodná online platforma zameraná na elektroniku a technológie, oznámila, že SHIB sa čoskoro stane dostupnou na ich platforme. Newegg v súčasnosti prijíma kryptomeny prostredníctvom Bitpay.

Poskytovateľ platobných služieb prostredníctvom kryptomien čoskoro pridá SHIB do svojho systému. Vyzerá to tak, že svoj podiel na tom má aj generálny riaditeľ AMC Theatres, Adam Aron, ktorý povedal, že jeho spoločnosť začne prijímať platby touto mincou už začiatkom roku 2022.

Mohlo by ťa zaujímať: Analýza SHIB – cena uzatvára mesačný pattern. Aký je pravdepodobný scenár?

Platby pomocou SHIB v komercii pokračujú

Vedenie spoločnosti Newegg v piatok oznámilo, že Shiba Inu „čoskoro dorazí”.

Newegg Inc. je jedným z popredných online predajcov zameraných na technológie v Severnej Amerike s globálnym dosahom v Európe, Ázii a Tichomorí, Latinskej Amerike či na Strednom východe. Platforma sa zameriava na počítačové diely, komponenty, notebooky, herné systémy, automobilové diely a kancelárske potreby.

Spoločnosť Newegg neopísala veľmi podrobne (viď.) svoje nové oznámenie. Platforma však v súčasnosti prijíma určité množstvo kryptomien prostredníctvom Bitpay. Očakáva sa, že poskytovateľ platobných služieb čoskoro pridá Shiba Inu do svojho zoznamu podporovaných kryptomien, ktorý už zahŕňa konkurenčnú kryptomenu Dogecoin (DOGE).

Si začínajúci alebo stredne pokročilý obchodník? V našej komunite traderov ti obchodovanie na burze pôjde ľahšie. V skupine nájdeš analýzy, denný update trhu, signály a, samozrejme, kompletné video návody od základov až po profesionálne obchodné systémy. Iba do konca tohto mesiaca v Black Friday 50 % zľave. 

»»»Chcem objednať členstvo v zľave!«««

 

Príde seriózna adopcia, alebo je to len dočasný „hype”?

Správy o tom, že Bitpay bude podporovať platby pomocou memecoinu, prišli od generálneho riaditeľa AMC Theatres, Adama Arona. Nedávno sa vyjadril na svojom twitteri, že Bitpay sa rozhodol podporiť Shiba Inu. „Osobne som sa ich pýtal a požiadal, aby v kinách AMC ľudia mohli platiť za vstupenky na filmy a iné možnosti pomocou tokenu SHIB.”

Dodal, že AMC bude prvým klientom spoločnosti Bitpay, ktorý prijme túto kryptomenu a očakáva, že k takémuto kroku dôjde za pár mesiacov.

Adopcia „shitcoinu” sa zvyšuje. V novembri kryptoburza Gemini zalistovala SHIB. Podobný krok ľudia očakávajú od Robinhoodu. Koncom októbra sme vás taktiež informovali o tom, že reštaurácia v Paríži akceptuje tento „psí coin”. Nie je to až taká signifikantná správa, ale predsa.

Čítaj ďalej: Bitcoin nekompromisne predbieha PayPal: Kedy zosadí z trónu takých gigantov ako Mastercard či Visa?