Nákup kryptomien cez Apple Pay? Na burze Coinbase to nie je žiadny problém!

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Svetoznáma kryptomenová burza Coinbase prichádza s ďalšou významnou novinkou. Tentokrát potešíme fanúšikov spoločnosti Apple, ktorí si odo dneška môžu zakúpiť kryptomeny cez službu Apple Pay.

Coinbase opäť myslí na svojich používateľov

Oznámenie prišlo vo štvrtok, teda 5.augusta. Okrem zavedenia nákupov prostredníctvom Apple Pay burza plánuje v najbližších mesiacoch spustiť projekt aj pre konkurenčnú platformu Google Pay.

Môže ťa zaujímať aj tento článok: Coinbase vylepšuje ponuku – za držanie USDC vám vyplatí 4% úrok bez ďalších poplatkov a limitov!

„Dnes vám predstavujeme nové a bezproblémové spôsoby, ktoré vám umožnia nakúpiť kryptomeny s prepojenými debetnými kartami na Apple Pay a Google Pay. Taktiež je k dispozícií okamžité vyplatenie peňazí až do výšky 100 000 USD na jednu transakciu. Výbery sú k dispozícií 24 hodín denne, 7 dní v týždni. V prípade, že už máte vašu debetnú kartu VISA MasterCard prepojenú na Apple Wallet, tak sa vám služba Apple Pay automaticky objaví ako platobná metóda pri nákupe kryptomien.”

Google Pay príde na jeseň

Burza Coinbase nie je prvou platformou, ktorá učinila dané kroky. Pred ňou spustila identické platobné metódy burza Gemini. Okrem iného Coinbase zverejnila ďalšie dôležité oznámenie, ktoré sa týka okamžitého vyplatenia platieb v reálnom čase – tzv. Real-Time Payments. Zákazníci v USA, ktorí majú s burzou prepojené bankové účty, môžu okamžite a bezpečne vybrať až 100 000 USD na jednu transakciu.

Prečítaj si tiež nedávne vyjadrenie zakladateľa Coinbase, o ktorom sme vás informovali v našom článku: CEO burzy Coinbase reaguje na útoky zakladateľa Dogecoinu proti kryptomenám

Spoločnosť prišla na trh pod tickerovým symbolom COIN začiatkom roka 2021 a v priebehu rokov výrazne rozvinula svoje podnikanie, pričom sa usiluje o súlad s regulačnými agentúrami.

Nový návrh zákona v USA, ktorý je aktuálne v procese schvaľovania, zahŕňa zmeny zdanenia kryptomien v krajine. Generálny riaditeľ burzy Coinbase Brian Armstrong vyjadril znepokojenie nad danou situáciou a návrh zákona označil za absolútny nezmysel.