TOP 3 kryptomeny na tento týždeň (Týždeň 24/2021)

Altcoiny kryptomeny
kryptomeny
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Po nudnom začiatku leta sa nám to v krypto svete znovu rozbieha. Nie len čo sa týka aktivity traderov ale aj vývojárov v rôznych projektoch. Opäť vyberáme najdôležitejšie udalosti pre pre kryptomeny, ktoré sa oplatí sledovať.

Binance burn – Hlavný fundament tejto kryptomeny?

Ako hlavný fundament tohto týždňa o ktorom sme informovali v tomto článku je Binance pálenie mincí. Burza prináša už v poradí 16 takúto akciu, v ktorej odkúpi niekoľko miliónov mincí od používateľov. Nie je známe presné číslo. Burza to však určite najbližšie dni ohlási. Pálenie, respektíve odkúpenie mincí má prebehnúť počas tohto týždňa.

https://twitter.com/cz_binance/status/1410655601269481473?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1410655601269481473%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fkryptomagazin.sk%2Fbinance-caka-velmi-dolezita-udalost-uz-tento-tyzden%2F

The B Word – Hlavná konferencia

21.07.2021 sa má uskutočniť zaujíma Bitcoin konferencia, kde vystúpia známe mená ako Cathie Wood, Jack Dorsey a John Newbery. Cieľom bude vysvetliť veľkým firmám ako majú prijať Bitcoin. Jack Dorsey práve ako človek, ktorý vlastní inštitucionálnu firmu má skúsenosti s aplikovaním Bitcoinu do verejného života. Konferencia samozrejme nebude iba o veľkých korporáciách a bankách. Na svoje si prídu aj obyčajní malí investori, ktorí sa chcú dozvedieť niečo nové. Napríklad ako to funguje vo veľkých bankách a korporáciách.

Prečítaj si aj: Trh kryptomien sa zotavil a najhoršie už má za sebou – ukazujú to údaje od spoločnosti Omenics

Band Protocol (BAND) – Mainnet update

BAND už počas dnešného dňa čaká prechod do druhej fázy mainnetu. Tým sa má ukončiť celý update. Podľa zatiaľ neoficiálnych informácií sa 22.07.2021 vývojári tejto kryptomeny majú objaviť aj na veľkej krypto konferencií REDeFiNE.

Všetky dôležité informácie o novinkách okolo kryptomeny BAND nájdete na tomto odkaze.

Autor:
Ľuboš Kovár
Ľuboš Kovár

Kryptomenám sa venuje už od strednej školy. Za niekoľko rokov vybudoval z Kryptomagazínu najväčší kryptomenový a zároveň ekonomický magazín na Slovensku.