ANKETA – Dosiahne Bitcoin v tomto roku ďalšie historické maximum?

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Cena Bitcoinu v posledných mesiacoch stagnuje a monthly svieca v apríli po pol roku prvýkrát skončila v červených číslach. Záujem inštitucionálnych investorov o túto kryptomenu pomaly klesá a stále viac ju nakupujú hlavne obyčajní ľudia, ktorí s vidinou rýchleho zisku naskakujú na kryptomenový vlak.

Zatiaľ čo kryptomeny, ako Ethereum ETH, Binance Coin BNB, Dogecoin DOGE či Cardano ADA, robia obrovské zisky, Bitcoin vyzerá veľmi nepresvedčivo. Traderi z neho vyberajú zisky a robia špekulatívne investície v rôznych altcoinoch a situácia sa celkovo začína podobať na január 2018.

Aj vtedy altcoiny prudko rástli, zatiaľ čo cena Bitcoinu mierne klesala a dominancia Bitcoinu v januári 2018 dosiahla historicky najnižšie čísla. Január 2018 s aprílom/marcom 2021 sme porovnali v našom článku:

Táto situácia nám pripomína január 2018 – Stojíme na konci bullrunu? + ANKETA

Je toto koniec krypto bullrunu, alebo Bitcoin chytí druhý dych?

Ako to teda bude s Bitcoinom v najbližších mesiacoch? Čaká nás červené leto a krvavá jeseň, alebo Bitcoin chytí druhý dych a dosiahne nové historické maximum? Alebo nenastane ani jedna možnosť a Bitcoin bude pokračovať v konsolidácii na aktuálnych úrovniach?

Zahlasujte v našej ankete:

Čo čaká Bitcoin, Ethereum a ostatné kryptomeny?

Loading ... Loading ...

Chcete rýchlo nakúpiť/predať kryptomeny a neplatiť obrovské sumy za túto službu? V tom prípade si nájdite overenú zmenáreň, ktorá vás neokradne na skrytých poplatkoch. My jednoznačne odporúčame burzu Binance, kde nájdete široký výber kryptomien. Vytvorte si účet cez >>>tento odkaz<<< a získate doživotnú zľavu 5% na obchodné poplatky.