ANKETA – Budete po dnešnom prepade predávať kryptomeny? A na akej cene?

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Trh s kryptomenami má za sebou nepríjemný týždeň. Po nedeľnom dumpe o 10 000 dolárov dnes prišiel ďalší. A tento vyzerá ešte viac hrozivo, pretože Bitcoin pri ňom klesol pod hladinu 50 000 dolárov. Našťastie má pod sebou dva silné supporty.

Ako sme písali v tomto článku, dokým nepadne pod túto hladinu, nič tak hrozné sa nedeje. I keď, niektorí ľudia majú iný názor a už vyťahujú zisky.

Premýšľate nad predajom svojich kryptomien? A na akej cene?

Ale nás zaujímate hlavne vy. V minulosti sa naši čitatelia v anketách celkom presne triafali. Vytipovali ste napríklad najziskovejšie coiny pre rok 2021 a stále čakáme, či sa vyplní vaša predikcia nového historického maxima Bitcoinu.

A teraz pre vás máme ďalšie hlasovanie. Otázka je jednoduchá. Ako hlboko môže Bitcoin padnúť než začnete vyťahovať zisky? Samozrejme, nie len zo samotného Bitcoinu, ale aj z ostatných kryptomien.

Na akej cene Bitcoinu budete vyberať zisky?

Loading ... Loading ...

Chcete rýchlo predať Bitcoin či ďalšie kryptomeny a neplatiť za to obrovské poplatky, jednoznačne odporúčame využiť služby burzy Binance, kde nájdete široký výber kryptomien. Vytvorte si účet cez >>>tento odkaz<<< a získate doživotnú zľavu 5% na poplatky pri obchodovaní.