ANKETA – Ako hlboko Bitcoin klesne, než sa vydá na nové historické maximum?

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Správy o tom, že Bitcoin v utorok vytvoril nové cenové maximum na všetkých veľkých burzách, obleteli celý svet. O kryptomenách sa teraz píše v masmédiách a informačná agentúra Reuters nedávno publikovala článok, z ktorého sa nám zakrútila hlava. Už v nadpise varovala pred kolabujúcim dolárom a poznamenala, že Bitcoin je na ATH.

Inštitúcie tlačia do kryptomien miliardy dolárov

Odvtedy sme však boli svedkami menšej korekcie. Bitcoin sa aktuálne obchoduje tesne pod historickým maximom a nižšie ho nepustí nákupný tlak inštitucionálnych investorov. Riaditeľ 631-miliarddového hedge-fondu nedávno investorom odporučil, aby Bitcoin zaradili do svojich portfólií, správca najväčších akciových indexov na svete, firma S&P Dow Jones Indices, pripravuje nový kryptomenový index a Tyler Winklevoss hlási, že nás čaká rast o 2500%.

Bitcoin rallye na nové historické maximum

Bitcoin rallye na nové historické maximum

Ak chcete nakupovať Bitcoin, odporúčame burzu Binance.
Vytvorte si účet cez >>>náš link<<< a získajte doživotnú zľavu 5% z poplatkov

HYPE okolo Bitcoinu ešte nikdy nebol väčší. Skutočne to vyzerá tak, že sa chystá veľká finančná revolúcia. Avšak zdanie občas môže klamať. Bitcoin je síce z dlhodobého hľadiska bullish, ale krátkodobo by jeho hodnota mohla klesnúť. Po dvoch mesiacoch neustáleho rastu nám hrozí korekcia a je len na nás, aby sme odhadli jej dno.

Technická analýza nám síce ukazuje možné hladiny a dopodrobna sme ich rozobrali aj dnes na streame, ale TA je iba nástroj. Nás zaujíma váš názor. Ak spojíme hlavy dokopy, možno nakoniec na niečo prídeme.

Ako hlboko podľa vás Bitcoin klesne, než konečne prerazí 20 000 USD?

Loading ... Loading ...

Zaujíma vás, ako je to s Bitcoinom z hľadiska technickej analýzy? Pozrite si záznam zo streamu a budeme radi, ak sa prihlásite na odber našich videí.