[Analýza] BTC/USD – Býci to majú radi natvrdo

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Hoci je nadpis článku pomerne zavádzajúci, tak býci naozaj držia umelé supporty na topoch a držia cenu tam, kde potrebujú. Rovnako si aktuálne nepustili Bitcoin do nebies. Akonáhle sa táto rastúca konštrukcia nakumuluje, príde „fičák”. Ste na to pripravení?

Hodinový graf Bitcoinu

Podľa nášho názoru sa blíži ďalší výstrel – razantne nahor. Objemy pomaly klesajú, aj keď sú stále pomerne vysoké. Ďalšou métou je 12 – 14 000 USD za BTC. Všimnite si ešte tie sekery smerom dole, ako si to whales pekne strážia, uzatvárajú profity na topoch a potom si to znovu kumulujú na výstrel.

Kedy do Bitcoinu nastúpiť?

Veľmi ťažká otázočka, pretože ten graf je veľmi rýchly a nákupné príležitosti v týchto kanálových konštrukciách sú ihneď po prudkom zrazení ceny, ktorá je následne rýchlo vytiahnutá späť. Sledujte naše zelené supporty, pretože býci to aktuálne nezrážajú dole, ale objemy naopak nie sú zatiaľ nijak vysoké, pretože môže dôjsť k rotácii na obidvoch supportoch. Minulý swing obchod na Bitcoine sme obchodovali s 250 000 USD na Bitmexe. Obchod uvidíš vo videu LIVE s uzatvoreným ziskovým profitom.

Ak by ste chceli presný signál vstupu a navyše vidieť aj live priebeh obchodu na Bitcoin, pripojte sa k našim ziskovým signálom, pri ktorých dostávate vstupy nielen do Bitcoinu, ale aj ďalších altcoinov. Okrem toho vás aj každý deň vzdelávame.

Záver analýzy

Aktuálna situácia na Bitcoine je ideálna pre špekulantov, ktorí kupovali pred 6 400 USD. Ak neriešite jemné nuansy vstupu v stovkách USD, potom je v každom konsolidačnom kanále dobrý nástup. Avšak odporúčam si nechať zadné vrátka na prikúpenie pri nejakom väčšom poklese, ktorý určite nastane, keď začnú whales uzatvárať svoje profity. FOMO ešte len začne, pretože rotácia nie je ani v polovici dokončenej parabolickej krivky a my sa s Bitcoinom môžeme vydať veľmi vysoko.

Čo čítať ďalej?

Preložené z českého originálu, ktorý pre vás pripravil Ján Čuraj.

Nepremeškajte naše ďalšie spravodajstvo a prihláste sa na odber noviniek (návod nájdete tu). Nezabudnite nás tiež sledovať na našom Facebooku a najnovšie aj na Instagrame Twitteri.

Autor:
Redakcia Kryptomagazínu
Redakcia Kryptomagazínu

Na Kryptomagazine nájdete originálne spravodajstvo o kryptomenách tvorené odborníkmi, ktorí z tohto magazínu spravili najlepší zdroj informácií o digitálnych menách a decentralizovaných technológiách.