Úspešný obchodník s Uniswap verí, že tento AI token čaká explozívny rast

  • Kryptomenový trh čaká na nového favorita.
  • Skúsený obchodník predpovedá obrovský nárast pre AI token v cene pod dva centy.
  • Mohla by táto minca byť ďalším veľkým prielomom v svete kryptomien?
Sponzorované články Nádejný AI token
Nádejný AI token. Zdroj: CYBRO

PR článok CYBRO. Obchodník, ktorý získal 90 miliónov dolárov z tokenu Uniswap, teraz zameriava svoju pozornosť na AI mincu v cene pod dva centy. Predpovedá, že by mohla v nasledujúcom býčom trhu vzrásť o 5 500 %. Jeho pozoruhodná história priťahuje pozornosť k tomuto odvážnemu tvrdeniu. Mohol by tento skromne ocenený token byť ďalším veľkým prielomom v kryptosvete?

CYBRO: Vaša brána k neprekonateľným kryptoziskom

Vitajte vo svete, kde CYBRO nanovo definuje pravidlá kryptoinvestovania a prináša zisky na dosah ruky. Postavený na revolučnom blockchaine Blast, CYBRO maximalizuje vaše krypto zárobky ako nikdy predtým. Či už farmárčite výnosy, stackujete ETH, alebo len HODLujete pre tie epické výnosy, toto je token pre tých, ktorí vedia, ako vyhrávať.

Predpredaj CYBRO sa blíži sa k 3 miliónom dolárov

Predpredaj CYBRO raketovo stúpa a blíži sa k hranici 3 miliónov dolárov – a je na to dôvod. Pri cene len 0,035 dolára sa dostávate k obrovskej zľave predtým, než token zasiahne trh pri 0,06 dolára. To je ľahká 140 % návratnosť investície pre tých, ktorí sa zapoja skoro. Už viac ako 9 000 držiteľov sa pripojilo k alfa tímu a získavajú odmeny.

Prečo práve CYBRO?
  • Yield Farming: Špičkové používateľské rozhranie s viacerými stratégiami na farmárčenie APY a bodov.
  • Postavené na Blaste: Natívny výnos s APY 4% pre ETH a 5% pre stablecoiny.
  • Bezproblémové vklady a výbery: Ľahký vstup, ľahký výstup, takže máte vždy kontrolu nad svojimi prostriedkami.
  • Poháňané AI: Vytvárajte AI prispôsobené portfóliá, vytvorené pre vaše preferencie a optimálny výkon.

Skorí investori vyhrávajú vo veľkom

Nečakajte, kým ceny vystrelia. Investovaním teraz nielenže získate okamžitý potenciál rastu, ale odomknete aj týždenné ETH odmeny a zúčastníte sa na airdropoch riadených komunitou. Skorí osvojitelia už vidia zisky a vy môžete tiež.

Pripojte sa k CYBRO ešte dnes a zabezpečte si svoje miesto v tomto rýchlo rastúcom ekosystéme.

Budúcnosť patrí tým, ktorí konajú teraz – nepremeškajte svoju šancu predtým, než cena vystrelí do výšky.

Token CYBRO

Token UNI od Uniswap: Decentralizovaná správa v DeFi

Token UNI od Uniswap umožňuje držiteľom zúčastňovať sa na správe platformy, ovplyvňujúc rozhodnutia o poplatkoch a distribúcii tokenov. Spustený v septembri 2020, UNI bol distribuovaný minulým používateľom, pričom každý dostal 400 tokenov, čo podporilo lojalitu komunity uprostred rastúcej konkurencie. Uniswap, popredná decentralizovaná burza na blockchaine Ethereum, funguje s automatizovaným protokolom likvidity, ktorý umožňuje obchodovanie bez knihy objednávok, dávajúc používateľom plnú kontrolu nad ich prostriedkami. Jeho open-source povaha a bezplatné listovanie tokenov ho odlišujú od centralizovaných búrz, zdôrazňujúc prístupnosť a bezpečnosť. S viac ako 3 miliardami dolárov v aktívach Uniswap zaujíma významné postavenie v DeFi krajine.

Solana: Platforma pre škálovateľné DApps

Solana je blockchainová platforma zameraná na škálovateľnosť. Poskytuje základ pre decentralizované aplikácie, súťažiac s Ethereum a Cardano. Zameriava sa na rýchlejšie transakcie prostredníctvom svojich špecifických architektonických rozhodnutí. Solana podporuje flexibilný vývoj v rôznych programovacích jazykoch. SOL, natívna kryptomena, je centrálna pre jej ekosystém. Uľahčuje transakcie, spúšťa vlastné programy a odmeňuje podporovateľov siete. Solana sa vyhýba shardingu alebo riešeniam druhej vrstvy pre škálovateľnosť. Tento prístup sa snaží prilákať vývojárov a investorov svojou vysokokapacitnou sieťou. SOL drží hodnotu tým, že podporuje fungovanie ekosystému Solana a dáva používateľom prístup k projektom na platforme.

Záver

V súčasnom trhu môžu etablované tokeny ako UNI a SOL ponúkať menší potenciál krátkodobého rastu. Naproti tomu CYBRO sa vynára ako technologicky pokročilá DeFi platforma, poskytujúca investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ziskov prostredníctvom AI-poháňanej agregácie výnosov na blockchaine Blast. S funkciami ako lukratívne staking odmeny, exkluzívne airdropy a cashback na nákupy, CYBRO zabezpečuje nadštandardnú používateľskú skúsenosť s bezproblémovými vkladmi a výbermi. Zdôrazňujúc transparentnosť, súlad s predpismi a kvalitu, CYBRO vyniká ako sľubný projekt priťahujúci silný záujem krypto veľrýb a influencerov.

TIP Pridať sa k CYBRO komunite

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

Najčítanejšie články

1

Penzisti sa môžu tešiť na Vianoce. Niektorí dostanú peniaze navyše až dvakrát

2

Národná banka Slovenska vydala dôležité upozornenie. Slováci môžu prísť o peniaze

3

Zahmlené čelné sklo trápi mnoho vodičov. Takto s tým zatočíte

4

Penzisti čoskoro dostanú peniaze navyše. Kto si prilepší o stovky eur?

5

Vodiči môžu dostať viac než tisíceurovú pokutu. Hrozí im za bežnú chybu

PR články

Turbulentné časy na finančných trhoch: Kam smerujú S&P 500, ropa a Bitcoin?

Henrieta Balázsová  | 19. októbra 2024

Článok vznikol v spolupráci s XTB. Finančné trhy v posledných týždňoch zažívajú poriadnu jazdu.

Turbulentné časy na finančných trhoch

Trump vs. Harrisová: Komu dajú majitelia kryptomien radšej svoj hlas?

Henrieta Balázsová  | 16. októbra 2024

Prvýkrát v histórii sa postoj ku kryptomenám stáva dôležitým faktorom v nadchádzajúcich prezidentských voľbách v Spojených štátoch.

Trump vs. Harrisová

Revolúcia na kolesách: Čo skutočne prinesie Tesla Robotaxi?

Henrieta Balázsová  | 15. októbra 2024

Článok vznikol v spolupráci s XTB. Minulý týždeň prebehla akcia, ktorá by mohla byť zlomovým okamihom v našom chápaní automobilov.

Čo prinesie Robotaxi?