Analytici: Solana dosiahne nové historické maximum, ale tieto dve mince sú v roku 2025 kľúčom k bohatstvu

  • Kryptomenový trh sa pripravuje na nový rastový cyklus.
  • Medzi etablovanými menami ako Solana, Jupiter a Sui sa objavuje nový hráč - XYZVerse (XYZ).
  • Tento inovatívny memecoin spája svet športu a kryptomien, sľubujúc výnimočný potenciál rastu pre skorých investorov.
Sponzorované články Solana dosiahne nové historické maximum
Solana dosiahne nové historické maximum. Zdroj: XYZVerse

PR článok XYZVerse. Očakávanie okolo Solany rastie, keď sa kryptotrh pripravuje na ďalší rastúci trh. Očakáva sa, že táto blockchainová platforma, známa svojou rýchlosťou a efektivitou, zaznamená významné zisky. Zatiaľ čo zavedené mince ako Solana priťahujú pozornosť, menej známe tokeny by mohli byť kľúčom k podstatnému rastu bohatstva v nasledujúcich rokoch.

Jedným z takýchto tokenov je XYZVerse (XYZ), memecoin, ktorý spája nadšencov športu z rôznych disciplín v rámci svojho jedinečného ekosystému.

Hra sa začala a XYZ vedie útok v aréne meme coinov. Tento senzačný športový meme token vstúpil na trh s nezastaviteľnou dynamikou, vyraďujúc slabých konkurentov a podvodné kryptomeny.

Ako sa ženie vpred, XYZ sa chystá priniesť ohromujúce zisky, nechávajúc BOME a WIF ďaleko za sebou. S výhľadom na ohromujúci rast je XYZ pripravený získať korunu meme coinov v nasledujúcom rastovom maratóne.

Token XYZVerse

Token XYZ

Token XYZ. Zdroj: xyzverse.io

Ovládnite hru a získajte peniaze

XYZ je hlavnou hviezdou v XYZVerse – ultimátnom spojení športového vzrušenia a meme kultúry. Tento ekosystém zameraný na komunitu je dokonalým ihriskom pre krypto degenov a športových fanúšikov, ponúkajúc všetko od zábavných aplikácií až po predikčné trhy.

Spomeňte si na obchodný objem Polymarketu vo výške 1 miliardy dolárov počas stávkovej horúčky pri amerických voľbách a teraz si predstavte to isté na steroidoch s XYZVerse. S miliónmi športových stávkarov, ktorí sa chystajú zapojiť do akcie, sú príležitosti pre skorých investorov do XYZ naozaj obrovské.

XYZ je momentálne podhodnotený a s blížiacimi sa významnými listingami majú účastníci predpredaja šancu zabezpečiť si zisky, ktoré zmenia život.

Nepremeškajte svoju šancu byť súčasťou víťazného tímu XYZ

XYZVerse

XYZVerse. Zdroj: xyzverse.io

Solana (SOL)

Solana (SOL) zaznamenala v poslednom čase významný rast. Za posledný týždeň sa jej cena zvýšila o 7,74 % a za posledný mesiac vzrástla o 17,60 %. Dokonca aj za šesť mesiacov SOL dosiahla 8,81 % zisk. Tieto čísla naznačujú rastúci záujem a potenciálny rast pre túto kryptomenu.

Solana za posledný mesiac

Solana za posledný mesiac. Zdroj: TradingView

V súčasnosti sa SOL obchoduje medzi 138,03 a 154,94 dolármi, blízko svojich jednoduchých kĺzavých priemerov. 10-dňový SMA je 155,04 dolára a 100-dňový SMA je 151,60 dolára. Táto blízkosť naznačuje krátkodobú stabilitu. Index relatívnej sily je na úrovni 49,38, čo ukazuje neutrálny postoj. Stochastický indikátor ukazuje 39,05, čo naznačuje, že minca nie je ani prekúpená, ani prepredaná. Úroveň MACD je pozitívna na 0,2170, čo naznačuje stúpajúci trend.

Do budúcnosti je najbližšia úroveň odporu 162,09 dolára. Ak SOL prerazí tento bod, mohla by dosiahnuť druhý odpor na úrovni 179,00 dolára, čo ponúka potenciálne zisky. Na druhej strane, úrovne podpory sú na 128,27 a 111,36 dolára. Na základe nedávneho výkonu a technických indikátorov by cena Solany mohla naďalej rásť, čo priťahuje pozornosť obchodníkov a investorov.

Jupiter (JUP)

Jupiter (JUP) ukázal v poslednom čase významné cenové pohyby. Za posledný týždeň sa jeho cena zvýšila o 15,50 %. Za posledný mesiac vzrástla o 17,57 %. Avšak pri pohľade na posledných šesť mesiacov cena mince klesla o 16,47 %.

Jupiter za posledných 6 mesiacov

Jupiter za posledných 6 mesiacov. Zdroj: TradingView

V súčasnosti sa Jupiter obchoduje medzi 0,73 a 0,84 dolára a blíži sa k najbližšej úrovni odporu na 0,88 dolára. Ak prekoná tento bod, ďalším cieľom by mohlo byť 0,99 dolára, čo predstavuje nárast asi o 18 % oproti súčasnému maximu. Na druhej strane, najbližšia úroveň podpory je 0,66 dolára. Pokles na túto úroveň by znamenal zníženie o približne 10 % zo súčasného minima.

Technické indikátory poskytujú zmiešané signály. Index relatívnej sily je na úrovni 46,46, čo naznačuje, že minca nie je ani prekúpená, ani prepredaná. Stochastický indikátor je na úrovni 42,28, čo naznačuje mierny momentum. Úroveň MACD je mierne negatívna na -0,0004741, čo poukazuje na potenciálne klesajúce trendy. 10-dňový jednoduchý kĺzavý priemer je 0,87 dolára, čo je nad súčasným cenovým rozmedzím. 100-dňový jednoduchý kĺzavý priemer je 0,84 dolára, čo sa zhoduje s hornou hranicou súčasného obchodného rozpätia.

Sui (SUI)

Sui (SUI) ukázal v poslednom čase výrazný pohyb. Za posledný mesiac jeho cena vzrástla takmer o 86 % a za šesť mesiacov sa zvýšila takmer o 60 %. Za posledný týždeň bola zmena ceny miernejšia, približne 1 %. V súčasnosti sa SUI obchoduje medzi 1,94 a 2,56 dolára.

Sui za posledný mesiac

Sui za posledný mesiac. Zdroj: TradingView

Technické indikátory ponúkajú zmiešané signály pre smer SUI. RSI je na úrovni 41,19, čo naznačuje neutralitu – ani prekúpenosť, ani prepredanosť. MACD je negatívny na -0,0269, čo naznačuje klesajúci trend. Avšak Stochastický indikátor na úrovni 27,57 je nízky, čo môže naznačovať nadchádzajúci vzostupný pohyb.

V centre pozornosti sú kľúčové úrovne odporu a podpory. Najbližší odpor je na úrovni 2,77 dolára; prerazenie tohto bodu by mohlo posunúť cenu smerom k 3,39 dolára, čo je nárast o viac ako 30 % oproti súčasným úrovniam. Na druhej strane, najbližšia podpora je na úrovni 1,53 dolára. Pokles pod túto úroveň by mohol viesť k poklesu na 0,9109 dolára, čo je značný pokles. Tieto úrovne sú kľúčové pre predvídanie ďalšieho pohybu SUI.

Záver

Zatiaľ čo SOL, JUP a SUI ukazujú sľubný potenciál, XYZVerse (XYZ) sa vynára ako výnimočný projekt, spájajúci športových fanúšikov a cieliac na bezprecedentný rast do roku 2025.

Stránka: http://xyzverse.io/

Telegram: https://t.me

X: https://x.com

TIP Staňte sa súčasťou XYZVerse

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.