Hľadáte ďalšiu Solanu? Analytici odporúčajú týchto 5 sľubných DeFi tokenov

  • Kým záujem o decentralizované financie rastie, mnohí hľadajú ďalší prelomový token.
  • Experti identifikovali päť DeFi tokenov s výrazným potenciálom rastu.
  • Môžu sa tieto mince stať novými lídrami v krypto priestore?
Sponzorované články Skvelý token, ak hľadáte ďalšiu Solanu
Skvelý token, ak hľadáte ďalšiu Solanu. Zdroj: ZircuitDEX

PR článok ZircuitDEX. ZDEX presale je v plnom prúde a toto je vaša šanca dostať sa k ďalšiemu DeFi klenotu skôr, než vystrelí. Začínajúc na výhodnej cene 0,0017 dolára, ZDEX stúpa rýchlejšie než vaša obľúbená meme minca. Prví investori, ktorí naskočia na túto raketu, sú pripravení na epické zisky v nadchádzajúcom býčom trhu, keďže analytici predpovedajú, že ZDEX bude viesť medzi DEX tokenmi s potenciálnymi výnosmi presahujúcimi 1 000 %.

Swapujte s ultra rýchlosťou

ZDEX je jadrom ZircuitDEX, decentralizovanej burzy (DEX) novej generácie bežiacej na bleskovom Zircuit L2 reťazci. S ultra rýchlymi swapmi, minimálnym sklzom, takmer nulovými poplatkami a rozhraním hladším než maslo je ZircuitDEX vytvorený pre všetky úrovne DeFi obchodníkov, ktorí chcú nazbierať vážne zisky v ďalšom rastovom období.

ZircuitDEX je plne EMV-kompatibilný, čo uľahčuje integráciu s nástrojmi Ethereum, zatiaľ čo ZK dôkazy vám poskytujú bezpečnosť na úrovni titánu, ktorá je odolnejšia než klesajúci trh.

ZircuitDEX

ZircuitDEX. Zdroj: ZircuitDEX

Užite si zisky z meme coinov

Pamätáte sa, keď BRETT vystrelil o 14 000 %? S launchpadom meme coinov ZircuitDEX sa môžete dostať skoro k ďalšej meme token senzácii, s výhodou prvého ťahu. ZircuitDEX s atmosférou poháňanou meme a zameraním na komunitu premieňa DeFi na divokú, ziskovú jazdu, ktorú si nemôžete dovoliť zmeškať.

ZircuitDEX tokenomika

ZircuitDEX tokenomika. Zdroj: ZircuitDEX

Sledujte, ako váš kapitál pracuje

Či už swapujete alebo poskytujete likviditu, ZircuitDEX je navrhnutý tak, aby maximalizoval vaše zisky a pritom udržal veci jednoduché a automatizované. S funkciou koncentrovanej likvidity ponúkajúcou až 500-násobne vyššiu kapitálovú efektivitu než priemerný DEX môžu poskytovatelia likvidity zarobiť viac s menším vkladom. Navyše, automatizované stratégie likvidity odstraňujú ťažkosti z obchodovania, takže sa môžete posadiť, relaxovať a sledovať, ako sa vaše zisky násobia.

Kryptomena ZircuitDEX

Kryptomena ZircuitDEX. Zdroj: ZircuitDEX

Keďže vzrušenie narastá, bystrí investori hľadajúci ďalší 100x token sa hrnú do ZDEX predpredaja.

Staňte sa súčasťou komunity

Držitelia tokenov získavajú prístup k právam na správu, exkluzívnym airdrops, obchodným stimulom a odmenám za staking.

Prečo sa uspokojiť s priemernosťou? Získajte svoj ZDEX skôr, než vystrelí na mesiac, a zažite šialenú DEX revolúciu Zircuit.

Solana (SOL): Vysoko škálovateľný blockchain

Solana je blockchainová platforma navrhnutá pre škálovateľnosť, poskytujúca základ pre decentralizované aplikácie (dApps) popri konkurentoch ako Ethereum a Cardano. Zameriava sa na rýchle transakcie a flexibilný vývoj naprieč viacerými programovacími jazykmi.

SOL, natívna kryptomena Solany, je ústredným bodom jej ekosystému, umožňujúc transakcie, spúšťanie programov a odmeňovanie účastníkov siete. Na rozdiel od niektorých platforiem Solana nepoužíva sharding ani druhú vrstvu riešení pre škálovateľnosť, čo pomáha prilákať vývojárov a investorov zaujímajúcich sa o vysokokapacitné siete. V súčasnom trhovom cykle technológia a prístup Solany ju pozicionujú ako atraktívnu možnosť pre hostenie vysoko aktívnych produktov a služieb v blockchainovom priestore.

TRON (TRX): Posilnenie tvorcov obsahu

TRON (TRX) je decentralizovaná blockchainová platforma spustená v roku 2017 nadáciou Tron Foundation. Pôvodne založená na Ethereu, migrovala na vlastnú sieť v roku 2018. TRON sa snaží dať tvorcom digitálneho obsahu plné vlastnícke práva a lepšiu kompenzáciu tým, že umožňuje spotrebiteľom odmeniť ich priamo, obchádzajúc sprostredkovateľov ako YouTube alebo Facebook.

Platforma podporuje smart kontrakty a decentralizované aplikácie (dApps), používajúc transakčný model podobný Bitcoinovmu UTXO. Ponúkajúc alternatívu k Ethereu, TRON uľahčuje vývoj a nasadenie dApps. Jeho schopnosť umožniť otvorené zdieľanie obsahu bez transakčných poplatkov zvyšuje jeho príťažlivosť. V súčasnom trhovom cykle môže zameranie TRONu na decentralizáciu a tvorbu obsahu naďalej generovať záujem o platformu.

Stacks (STX): Odomykanie potenciálu Bitcoinu

Stacks (STX) je Bitcoin vrstva, ktorá umožňuje smart kontraktom a decentralizovaným aplikáciám používať Bitcoin ako aktívum a vyrovnávať transakcie na Bitcoin blockchaine. Využívaním bezpečnosti a hodnoty Bitcoinu Stacks odomyká 500 miliárd dolárov v BTC kapitáli pre decentralizované aplikácie. Prostredníctvom svojho konsenzuálneho mechanizmu Proof of Transfer a jazyka Clarity má Stacks znalosť o celom stave Bitcoinu, umožňujúc čítať z Bitcoinu kedykoľvek.

Všetky transakcie na vrstve Stacks sú automaticky hashované a vyrovnané na Bitcoin blockchaine. Bloky Stacks sú zabezpečené 100 % Bitcoin hashpower, čo znamená, že zmena transakcií Stacks by vyžadovala reorg samotného Bitcoinu. Vzhľadom na jeho integráciu s Bitcoinom predstavuje STX v súčasnom trhovom cykle inovatívny prístup.

AVAX: Blockchain s prispôsobiteľnými subnetami

AVAX je natívny token Avalanche, Layer-1 blockchainu známeho nízkymi transakčnými poplatkami a vysokou rýchlosťou. Sieť dokáže spracovať až 4 500 transakcií za sekundu s finalitou za menej ako dve sekundy. Avalanche používa hybridný konsenzuálny mechanizmus kombinujúci klasické a Nakamoto princípy. Obsahuje tri interoperabilné reťazce: X-Chain pre transakcie s aktívami, C-Chain pre smart kontrakty a P-Chain pre vytváranie Subnetov.

Subnety umožňujú používateľom spúšťať prispôsobiteľné blockchainy. AVAX sa používa na transakčné poplatky, staking pre bezpečnosť siete a prevádzku Subnetov. Jeho technológia sa snaží vyvážiť škálovateľnosť, decentralizáciu a bezpečnosť. V súčasnom trhovom cykle môžu funkcie AVAX prilákať používateľov hľadajúcich efektívne a adaptabilné blockchainové riešenia.

Záver

Zatiaľ čo SOL, TRX, STX a AVAX ukazujú prísľub, ich krátkodobý potenciál sa javí obmedzený. ZircuitDEX vyniká tým, že ponúka 500-násobnú kapitálovú efektivitu s bleskovými transakciami a nulovým sklzom. Presale ZDEX Tokenu so 70 % zľavou predstavuje príležitosť pre prvých osvojiteľov získať prístup k výhodám ako skorý vstup do nových meme coinov, znížené poplatky, práva na správu a zdieľanie príjmov, to všetko podporené robustnou bezpečnosťou a plánom siahajúcim do roku 2025.

TIP Pridajte sa k ZDEX

Stránka: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

Najčítanejšie články

1

Bankroty v módnom biznise: Ďalšia značka na Slovensku krachuje

2

Seniorov čaká ďalšie zvyšovanie dôchodkov. Pozrite sa, koľko po novom dostanete

3

Veľký operátor potešil tisícky Slovákov. Spustil žiadanú službu

4

Semafory už nikdy nebudú ako predtým. Pribudne ďalšia farba

5

Obľúbený slovenský predajca zavrel svoje predajne. Zákazníci sa boja o svoje objednávky

PR články

Revolúcia na kolesách: Čo skutočne prinesie Tesla Robotaxi?

Henrieta Balázsová  | 15. októbra 2024

Článok vznikol v spolupráci s XTB. Minulý týždeň prebehla akcia, ktorá by mohla byť zlomovým okamihom v našom chápaní automobilov.

Čo prinesie Robotaxi?

Čínsky drak sa prebúdza: Čaká nás investičná revolúcia?

Ľuboš Kovár  | 10. októbra 2024 Horúca novinka

Posledná dekáda priniesla mnohým akciovým trhom výrazný rast, no čínsky trh zostal pozadu. Kým americký index S&P 500 za posledných 10 rokov vzrástol o úctyhodných 190 %, čínsky Hang Seng index klesol o 11 %.

Čínska ekonomika ma problémy
Horúca novinka