TOP 3 kryptomeny, do ktorých sa oplatí investovať v závere roka

  • Bitcoin každou chvíľou môže ukončiť polročnú korekciu.
  • Ak sa to Bitcoinu podarí, začne nová altcoinová sezóna.
  • Predstavujeme vám top 3 kryptomeny pre záver roku 2024.
Analýzy Top 3 kryptomeny
Top 3 kryptomeny. Zdroj: shutterstock.com/jamaludinyusuppp/nuttapon averuttaman

Kryptomeny opäť nedávno zaznamenali výrazný cenový odraz smerom nahor a zdá sa, že trh čoraz viac odoláva predajným tlakom. Všetci držitelia sú vo vytržení a čakajú na ďalšiu vlnu ziskov počas altcoinovej sezóny. Táto fáza by mohla nastať po tom, čo pol roka trh klesal a vládol pesimizmus.

Je dôležité upozorniť na fakt, že Bitcoin podľa údajov TradingView stále neukončil klesajúcu štruktúru, ktorá začala v polovici marca tohto roku. Napriek tomu je cena blízko historického maxima. Ak by skutočne nastalo prerazenie posledného odporu, boli by sme svedkami vysokej volatility a ziskovosti celého trhu.

Okrem toho október a november sú historicky najziskovejšie mesiace z celého roka. Ak sa minulosť bude opakovať, investori by sa mali pripraviť na inkasovanie výnosov. Z tohto dôvodu vám prinášame výber 3 kryptomien, ktoré môžu zaznamenať v závere roka masívne zhodnotenie.

Polročný pokles Bitcoinu

Polročný pokles Bitcoinu. Zdroj: TradingView

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah
Späť
Strana 1/4Ďalej
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.