Títo 4 lacní konkurenti XRP môžu koncom októbra dosiahnuť pôsobivé zisky

  • Kryptomenový svet sa chystá na revolúciu.
  • Nové mince majú potenciál prekonať XRP.
  • Ich inovatívne prístupy sľubujú výnosy pre investorov.
Sponzorované články Lacní konkurenti XRP
Lacní konkurenti XRP. Zdroj: cybro.io

PR článok CYBRO. Tieto cenovo dostupné alternatívy by mali zaznamenať výrazné zisky, potenciálne prekonávajúc rast XRP až 55-násobne. Zistite, ktoré mince sú na ceste k pozoruhodnému nárastu a mohli by v nasledujúcich týždňoch priniesť významné výnosy.

Predpredaj CYBRO dosiahol míľnik 3 miliónov dolárov

CYBRO priťahuje pozornosť kryptoveľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenov rýchlo prekročil 3 milióny dolárov. Táto špičková platforma ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich ziskov v akýchkoľvek trhových podmienkach.

Experti predpovedajú potenciálny ROI 1 200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii za predpredajnú cenu len 0,03 dolára za kus. Tento vzácny, technologicky pokročilý projekt už prilákal významné kryptoveľryby a influencerov, čo naznačuje silnú dôveru a záujem. V zaujímavom vývoji CYBRO spustilo aj referenčný program, ktorý ponúka 12 % z nákupov tokenov priamych odporúčaných, 3 % od odporúčaných druhej úrovne a 2 % od odporúčaných tretej úrovne. Odmeny sa posielajú týždenne v USDT a odporúčaní získavajú dvojnásobok CYBRO bodov pri svojom prvom vklade pomocou referenčného kódu.

Kryptomena CYBRO

Neváhajte a investujte do CYBRO ešte dnes. Buďte súčasťou budúcnosti kryptomien.

Notcoin: Revolúcia v hrách web 3.0 typu Tap-to-Earn

Notcoin začal ako populárna hra na Telegrame, ktorá priťahovala používateľov do sveta web 3.0. S NOT sa používatelia zapájajú do rôznych aktivít v rámci ekosystému. Zarábajú odmeny skúmaním nových web 3.0 produktov, hraním nových hier a prispievaním hodnotou. Komunitný charakter umožňuje vývojárom web 3.0 prezentovať produkty prostredníctvom kampaní Notcoin. Tento ekosystém podporuje interakciu a rast, ponúka potenciál pre používateľov aj vývojárov. Kombináciou hry, príspevkov a objavovania Notcoin vytvára pútavú platformu v rámci priestoru web 3.0. Používatelia sú v centre jeho aktivít, čo zabezpečuje nepretržitú účasť a spoločný rozvoj.

JasmyCoin: Podpora bezpečnej výmeny údajov v IoT

JasmyCoin (JASMY) je digitálna mena od spoločnosti Jasmy Corporation, tokijskej spoločnosti zameranej na IoT. Jej cieľom je chrániť osobné údaje pomocou technológie blockchain a IoT. Jasmy spája poskytovateľov služieb s používateľmi údajov a zároveň dáva ľuďom kontrolu nad ich vlastnými informáciami. Tým vytvára bezpečný spôsob výmeny údajov pre IoT zariadenia, ako sú autá a telefóny, bez potreby dôvery. Platforma sa zameriava na to, aby sa údaje stali osobným majetkom, a využíva edge computing s IPFS na ukladanie. Decentralizáciou údajov Jasmy umožňuje používateľom bezpečne vlastniť svoje údaje, zatiaľ čo podniky ich môžu stále využívať na oslovenie klientov, čím sa dosahuje demokracia údajov a bezpečnosť súčasne.

Wormhole: Cesta pre multichain blockchain aplikácie

Wormhole je na čele prepájania rôznych blockchainových sietí. Umožňuje vývojárom vytvárať aplikácie, ktoré plynulo fungujú naprieč týmito sieťami. S podporou významných hráčov ako Circle a Uniswap je dôveryhodnou platformou. Už presunula viac ako 40 miliárd dolárov prostredníctvom viac ako 1 miliardy správ. To ukazuje kľúčovú úlohu Wormhole pri vytváraní prepojeného blockchainového sveta. Podporuje širokú škálu využitia, ako sú projekty DeFi, NFT a správy. Používatelia a vývojári môžu pristupovať k likvidite a službám z viac ako 30 hlavných sietí. Infraštruktúra Wormhole by mohla viesť k integrovanejším a inovatívnejším blockchain riešeniam. Jeho rastúca sieť naďalej priťahuje pozornosť používateľov aj vývojárov.

Záver

NOT, JASMY a W ukázali obmedzený potenciál v krátkodobom horizonte napriek prebiehajúcemu rastovému trhu v roku 2024. CYBRO, technologicky pokročilá platforma DeFi, ponúka významné príležitosti pre investorov. Poháňaný AI agregáciou výnosov na blockchaine Blast, CYBRO sľubuje vynikajúce výnosy prostredníctvom lukratívnych staking odmien, exkluzívnych airdropov a cashbacku na nákupy. Jeho bezproblémové funkcie vkladov a výberov zlepšujú používateľský zážitok. Uprednostňovaním transparentnosti, súladu a kvality CYBRO upútal pozornosť krypto veľrýb a influencerov. V dôsledku toho vyniká ako vysoko sľubný projekt.

TIP Využite významnú príležitosť pre investorov

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!