Priaznivci Dogecoinu v súčasnosti investujú do tohto predpredaja. Je to ďalší meme coin s potenciálom?

  • Meme coiny opäť získavajú pozornosť investorov.
  • Dogecoin smeruje k hranici 1 dolára, no nový projekt Crypto All-Stars láka ešte väčším potenciálom.
  • Jeho inovatívny stakingový systém MemeVault sľubuje vysoké výnosy a priťahuje značný záujem.
Sponzorované články Priaznivci Dogecoinu investujú do tohto predpredaja
Priaznivci Dogecoinu investujú do tohto predpredaja. Zdroj: shutterstock.com/Jiri Hera

Centrálne banky globálne uvoľňujú finančné podmienky a meme coiny sa opäť dostávajú do popredia záujmu. 

Dogecoin (DOGE) je, samozrejme, hlavným kandidátom na dosiahnutie hranice 1 dolár, ale niektorí investori zároveň obracajú svoju pozornosť na Crypto All-stars (STARS). Ide o nový projekt vo fáze predpredaja, ktorý má potenciál významného rastu.

Poďme sa teraz pozrieť na to, prečo držitelia meme coinov venujú projektu Crypto All-Stars toľko pozornosti.

Potenciál Dogecoinu dosiahnuť cenu 1 dolár

Dogecoin sa momentálne obchoduje pod úrovňou 0,11 dolára. Vykazuje však známky potenciálneho rastu s možnosťou dosiahnuť ročné maximá okolo 0,23 dolára.

Cena coinu DOGE nedávno prekonala dlhodobý zostupný trend aj líniu 50-dňového kĺzavého priemeru (DMA), čo naznačuje možný prielom.

Začiatok altcoinovej a meme coinovej sezóny by mohol posunúť DOGE ešte vyššie. Najmä ak Bitcoin dosiahne po uvoľnení menovej politiky zo strany centrálnych bánk nové rekordné maximá.

Mnoho držiteľov DOGE čaká na to, kedy token dosiahne vytúženú hodnotu 1 dolár. Nastávajúci rastový trh v rokoch 2024 a 2025 by mohol byť tým správnym okamihom.

Bude Crypto All-Stars ďalší meme coin za 1 dolár?

Predpredaj pokračuje

Predpredaj pokračuje. cryptoallstars.io

Napriek tomu, že Dogecoin je silným kandidátom na to, aby jeho cena dosiahla 1 dolár, niektorí investori dnes presúvajú svoje prostriedky do perspektívneho projektu Crypto All-stars (STARS). Ide o inovatívnu multi-chainovú stakingovú platformu pre populárne meme coiny.

Platforma umožní držiteľom popredných meme coinov generovať pasívny príjem z viacnásobného stakingu a to prostredníctvom inovatívneho systému MemeVault. Momentálne prebieha predpredaj natívnych tokenov STARS, v ktorom sa na projekt vyzbieralo už viac ako 1,9 milióna dolárov.

Jedinečnosť projektu Crypto All-Stars spočíva v jeho unikátnom prístupe k stakingovému mechanizmu. Držiteľom tokenov STARS ponúka ešte vyššie výnosy za staking populárnych meme coinov ako PEPE, DOGE, FLOKI alebo SHIBA.

Držba populárnych coinov však nie je podmienkou toho, aby mali investori prístup k štedrým stakingovým odmenám. Stačí, ak stakujú natívny token STARS, čo im umožní plný prístup k výhodám ekosystému. MemeVault je momentálne stále vo vývoji, ale investori už teraz môžu využiť staking STARS s aktuálnym ročným percentuálnym výnosom (APY) 777 %.

Token STARS sa momentálne predáva za zvýhodnenú cenu 0,0014652 dolára, čo potrvá ešte dva dni. Po uplynutí tejto doby mechanizmus predpredaja cenu opäť zvýši.

Za zmienku stojí aj vyvážená tokenomika, ktorá vyčlenila 20 % ponuky na predpredaj a ďalších 25 % na stakingové odmeny skorých investorov. Na vyplácanie výnosov z MemeVaultu je rezervovaných 25 %. Zvyšok ponuky tvorcovia rozdelili medzi marketing (20 %) a fond likvidity po vstupe na decentralizované burzy (10 %).

Výnos z fondu

Výnos z fondu. cryptoallstars.io

Je Crypto All-stars nový veľký meme coin s rastovým potenciálom?

Dogecoin je všeobecne považovaný za silného kandidáta s potenciálom dosiahnuť do roka 2025 cenu 1 dolár. Môže však Crypto All-Stars (STARS) nasledovať rovnakú cestu? Na to, aby sa mu to podarilo, musel by meme coin STARS dosiahnuť neuveriteľný 682-násobný nárast. Aj keď ide o ambiciózny scenár, táto vízia je vzhľadom na aktuálne priaznivé trhové podmienky dosiahnuteľná.

Sektor meme coinov je známy ako vysoko konkurenčné trhové prostredie. Avšak jedinečný stakingový systém projektu a jeho aktívna komunitná podpora poskytujú tokenu STARS značnú trhovú výhodu. Unikátne vlastnosti ekosystému a niekoľkonásobné výnosy za uzamknutie coinov do stakingového poolu MemeVault, dávajú projektu Crypto All-Stars náskok.

Aj keby STARS nedosiahol hodnotu 1 dolár, potenciál na výrazné zisky zostáva vysoký. Mnoho investorov preto už využíva jeho stakingový systém a pripravuje sa na možný rast v blízkej budúcnosti.

Web Crypto All-Stars

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!