Apple oslávil desiate výročie Apple Watch novým dizajnom, ktorý sa bude páčiť každému

  • Apple Watch oslavujú svoje desiate výročie.
  • Pri tejto príležitosti Apple predstavil model Apple Watch Series 10.
  • Ten ponúka nové veľkosti, väčšie displeje a titánové telo.
Technológie Apple Watch Series 10 prišli so zmeneným dizajnom
Apple Watch Series 10 prišli so zmeneným dizajnom. Zdroj: apple.com
BitmarketsBitmarkets

Už to je 10 rokov, čo spoločnosť Apple uviedla na trh svoje prvé smart hodinky s názvom Apple Watch. Včerajšia konferencia tak nepatrila len novým iPhonom, ale práve aj výročnej generácii smart hodiniek. Informoval o tom na svojej oficiálnej webovej stránke.

Desiata generácia, oficiálne označovaná ako Apple Watch Series 10, tak priniesla zmenu dizajnu, avšak nie takú, akú si mnohí fanúšikovia predstavovali. Tí by chceli ostré hrany ako v prípade najnovších iPhonov.

Americký technologický gigant sa ale aj tak posnažil, aby tento dizajn oživil. Novinka je citeľne tenšia, konkrétne má v pase len 9,7 mm, čo je zhruba o 10 % menej. O 10 % sú aj medzigeneračne ľahšie.

A to aj napriek tomu, že sa Apple rozhodol ponúkať nové veľkosti. Po starom to bolo 41 a 45 mm v priemere, tentokrát je to 42 a 46 mm. Remienky by však mali byť kompatibilné aj s novinkou.

Koniec oceľovej verzie

Apple Watch Series 10 sú aj naďalej v ponuke s hliníkovým telom, ale verzie z nehrdzavejúcej ocele sme sa už nedočkali. Apple to nahradil novým materiálom a to titánom. Ten je ľahší a zároveň odolnejší, čo sa pri športových aktivitách rozhodne hodí.

Vylepšená bola aj certifikácia 5 ATM, pričom sa s týmito smart hodinkami môžete potápať do hĺbky 6 metrov. Avšak nedostali akčné tlačidlo, ktoré tak ostáva exkluzivitou pre model Ultra.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.
Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: AppleTAGY:
Autor:
Michal Sobek
Michal Sobek

Vyštudoval odbor masmediálne štúdia. Od skončenia školy sa venuje redaktorstvu, pričom okrem technológií aktívne sleduje aj politické dianie, ktoré s jeho témami často úzko súvisí.

Najčítanejšie články

1

Veľká banka varuje. Jej klienti môžu ľahko prísť o peniaze na účte

2

Apokalypsa v Biedronke. Zákazníci dostávajú dvojmetrové účtenky

3

Deravý zákon. Slovenskí seniori môžu skončiť úplne bez príjmu

4

Zmeny v MHD platné od septembra: O niektorých z nich by ste mali vedieť

5

Slovnaft odstavil výrobu. Rafinériu to bude stáť 100 miliónov eur

PR články

Fibonacciho nástroje: Ako vďaka nim zlepšiť svoje obchodné zručnosti?

PR články  | 6. septembra 2024

PR článok XTB. Trading je špecifickou disciplínou, ktorá nie je pre každého. Na rozdiel od dlhodobých investorov, obchodníci často pracujú s celým radom analytických funkcií, ktoré im pomáhajú v lepšej predikcii trhových pohybov.

Od nováčika k úspešnému traderovi

Margex - Revolučná kryptoburza, ktorá ťa prekvapí svojimi funkcionalitami

Marek Jendrál  | 5. septembra 2024

Margex sa považuje za jednu z najjednoduchších kryptomenových búrz, čo ocenia nielen začiatočníci, ale aj profesionálni obchodníci.

Komplexná kryptomenová burza Margex