Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Takto profitujú kryptoveľryby na volatilnom trhu: Top 5 mincí hromadených veľkými hráčmi

Sponzorované články Takto profitujú kryptoveľryby
Takto profitujú kryptoveľryby. Zdroj: CYBRO
BitmarketsBitmarkets

PR článok CYBRO. Veľkí hráči v kryptosvete vedia, ako otočiť výkyvy trhu vo svoj prospech. Títo ťažkí hráči zháňajú konkrétne mince, čo naznačuje silný potenciál do budúcnosti. Objavte päť najväčších digitálnych aktív, ktoré v súčasnosti zhromažďujú veľkí investori, a zistite, prečo by tieto mince mohli mať našliapnuté k pôsobivým ziskom.

Predpredaj CYBRO dosiahol míľnik 1,6 milióna dolárov

CYBRO púta pozornosť kryptoveľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenu rýchlo prekročil hranicu 1,6 milióna dolárov. Táto špičková platforma ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov za akýchkoľvek trhových podmienok.

Odborníci predpovedajú potenciálnu návratnosť investícií vo výške 1 200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii v predpredaji za cenu len 0,03 USD za kus. Tento vzácny, technologicky pokročilý projekt už prilákal prominentné kryptoveľryby a influencerov, čo svedčí o veľkej dôvere a záujme. V rámci vzrušujúceho vývoja CYBRO spustil aj program odporúčaní, ktorý ponúka 12 % z nákupov tokenov priamymi referentmi, 3 % od referentov druhej úrovne a 2 % od referentov tretej úrovne. Odmeny sú zasielané týždenne v USDT a rozhodcovia získavajú dvojnásobok bodov CYBRO pri prvom vklade pomocou kódu pre odporúčanie.

Držitelia tokenov CYBRO si budú môcť užívať lukratívne odmeny za stakovanie, exkluzívne airdropy, cashback z nákupov, znížené poplatky za obchodovanie a požičiavanie a robustný poistný program v rámci platformy.

Keďže v tomto predpredaji je k dispozícii len 21 % z celkového počtu tokenov a približne 25 miliónov sa už predalo, ide o jedinečnú príležitosť pre dôvtipných investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

>>>Pridajte sa k CYBRO<<<

Vzostup Solana: Vysokokapacitná platforma s rastúcim potenciálom

Solana je blockchainová platforma postavená na rýchlosť a efektivitu. Podporuje decentralizované aplikácie a konkuruje Ethereu a Cardanu. Jej natívna minca SOL je kľúčom k sieti, umožňuje transakcie a odmeňuje používateľov. Mohli by ste zvážiť investíciu do SOL, pretože poháňa rýchlu sieť bez použitia shardingu, čím ponúka pevný základ pre produkty s vysokou náročnosťou. Medzi výhody SOL patrí podpora celého radu projektov a efektívne transakcie. Cieľom konštrukčných rozhodnutí SOLANA je zachovať škálovateľnosť siete a jej atraktívnosť pre vývojárov. To by mohlo viesť k zvýšenému využívaniu a investíciám, čo naznačuje potenciálny rast siete SOL v budúcnosti.

Ondo Finance: V tomto prípade ide o kombináciu tradičných financií a blockchainu

Ondo Finance robí rozruch v kryptopriestore tým, že spája reálne aktíva s technológiou blockchain. Ponúka spôsob vytvárania finančných produktov a prístupu k nim pomocou protokolov DeFi. To oslovuje tých, ktorí chcú vyvážiť tradičnú investičnú stabilitu s kryptoinováciami. Prostredníctvom tokenizácie aktív sa Ondo snaží sprístupniť vysokokvalitné finančné produkty. Spolupráca so značkami z odvetvia, ako sú BlackRock a Coinbase, zdôrazňuje jej zameranie na dôveru a bezpečnosť. Kľúčové ponuky, ako napríklad stablecoin USDY, majú za cieľ poskytovať stabilné výnosy podporené americkými štátnymi dlhopismi. Pre investorov predstavuje Ondo príležitosť preskúmať regulovaný a transparentný priestor, ktorý spája tradičné a decentralizované finančné princípy.

Toncoin: Vychádzajúca hviezda v kryptopriestore

Toncoin, mena The Open Network, si získava pozornosť. Bola vyvinutá so zameraním na rýchlosť, bezpečnosť a nízke poplatky a je postavená na modeli proof-of-stake. To podporuje spoľahlivosť a škálovateľnosť, vďaka čomu je atraktívna pre záujemcov o decentralizované služby. S cenovými prognózami, ktoré naznačujú potenciálny rast do roku 2025 a neskôr, môžu niektorí zvážiť investíciu vzhľadom na jej rastúce prijatie. Medzi výhody investovania do Toncoinu patrí jeho široký ekosystém, ktorého cieľom je uľahčiť decentralizované ukladanie, bezpečné platby a anonymné vytváranie sietí. Predpokladaný rast ceny zvýrazňuje jeho potenciál a stojí za zváženie pre diverzifikované investičné portfóliá, najmä ak veríte vzorom z minulých býčích kryptobúrz.

Preskúmajte MANTRA: Sľubný blockchain pre inštitúcie a vývojárov

MANTRA vytvára vlny ako blockchainová platforma zameraná na bezpečnosť a dodržiavanie predpisov. Je vytvorená pomocou súboru Cosmos SDK a podporuje IBC, vďaka čomu je kompatibilná s inými blockchainmi. Sieť používa na zabezpečenie suverénnu sadu validátorov PoS. Škálovateľnosť MANTRA dosahuje až 10 000 transakcií za sekundu, čo z nej robí silného konkurenta na trhu. Jej vstavané moduly, SDK a API, sú navrhnuté tak, aby zvládali reálne aktíva v súlade s regulačnými predpismi. Cieľom platformy je zlepšiť používateľské skúsenosti a uľahčiť tak vstup do Web3 používateľom a inštitúciám, ktorí nie sú domácimi používateľmi. Pre investorov môže byť MANTRA atraktívna vďaka svojmu zameraniu na integráciu reálnych regulácií s technológiou blockchain, čo ponúka potenciálne stabilný a bezpečný rast.

Záver

Hlavní hráči akumulujú spoločnosti SOL, ONDO, TON a OM. Tieto mince však môžu v krátkodobom horizonte ponúkať menší potenciál. Pozornosť sa presúva na CYBRO, technologicky vyspelú platformu DeFi. Tá poskytuje pôsobivé príležitosti prostredníctvom agregácie výnosov na báze umelej inteligencie na blockchaine Blast. Funkcie, ako sú vysoké odmeny za staking, exkluzívne airdropy a cashback pri nákupoch, zvyšujú používateľský zážitok. CYBRO tiež zabezpečuje bezproblémové vklady a výbery. Kladie dôraz na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a kvalitu. Veľký záujem zo strany kryptoveľrýb a influencerov podčiarkuje jej sľubnosť.

Web CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: