Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Top 5 nových ponúk na MEXC

Sponzorované články Top 5 nových ponúk na MEXC
Top 5 nových ponúk na MEXC. Zdroj: BlastUP
BitmarketsBitmarkets

PR článok BLASTUP. Svet kryptomien je neustále v pohybe, takmer denne sa na burzy dostávajú nové projekty a tokeny. Pre každého, kto to s obchodovaním myslí vážne alebo je len zvedavý na ďalšiu veľkú vec, môže mať sledovanie nových ponúk veľký význam. MEXC, populárna kryptoburza s viac ako 10 miliónmi používateľov vo viac ako 170 krajinách, je známa tým, že uvádza nové vzrušujúce tokeny, ktoré často zostávajú pod radarom.

Tento článok skúma 5 najlepších nových listingov na MEXC a predstavuje tokeny, ktoré vyvolávajú rozruch a mohli by predstavovať sľubné príležitosti v dynamickom svete digitálnych aktív. Či už hľadáte ďalšiu veľkú investíciu, alebo ste len zvedaví na najnovšie trendy na trhu, tento zoznam vám poskytne prehľad toho, čo je práve teraz na MEXC trendy.

BlastUP (BLASTUP): Poháňajte budúcnosť kryptografických startupov s bezkonkurenčnou užitočnosťou

  • Názov tokenov: BlastUP
  • Objem: 700 mil.
  • Dátum kótovania na MEXC: 20.8.2024

BLASTUP je natívny token rýchlo rastúcej platformy BlastUP, ktorá je navrhnutá tak, aby poháňala novú generáciu kryptografických startupov. Postavený na Blast, jedinom blockchaine 2. vrstvy, ktorý ponúka natívny výnos pre ETH a stablecoiny, BLASTUP si rýchlo získava pozornosť ako vysoko užitočný token s obrovským potenciálom rastu. Od svojho spustenia BlastUP už úspešne spustil viacero IDO, prilákal viac ako 20 000 držiteľov a získal 8 miliónov dolárov počas, čím si upevnil pozíciu kľúčového hráča na kryptografickom trhu.

Token BLASTUP ponúka držiteľom množstvo výhod, vďaka čomu je pre investorov nevyhnutný. Medzi výhody patrí napr:

– Odmeny za stakovanie s pôsobivou RPMN až do výšky 24 %.
– Exkluzívny prístup k IDO, ktorý umožňuje včasné investície do sľubných projektov.
– Vernostné výhody a špeciálne alokácie od startupov, ktoré spúšťajú na BlastUP.

Vďaka nedávnemu kótovaniu na burzách MEXC a Bitget je teraz BLASTUP dostupný širšiemu publiku, čo ďalej zvyšuje jeho dopyt. Vzhľadom na to, že analytici predpovedajú potenciálny 1000 % nárast hodnoty do konca roka, má tento rýchlo rastúci token dobré predpoklady stať sa jedným z najhodnotnejších aktív na trhu.

Pre investorov, ktorí chcú zarobiť na projekte so skutočnou užitočnosťou, komunitným zameraním a vysokým potenciálom rastu, sa BLASTUP oplatí kúpiť. S rozširovaním ekosystému BlastUP sa budú rozširovať aj príležitosti pre jeho držiteľov.

Cesta k zisku sa začína tu

VIDT DAO (VIDT): Zvyšovanie digitálnej dôveryhodnosti pomocou technológie Blockchain Timestamping

Názov tokenu: VIDT
Objem: 1 miliarda
Dátum kótovania na MEXC: 21.8.2024

VIDT DAO je blockchainový projekt zameraný na zabezpečenie pravosti a integrity digitálnych dokumentov prostredníctvom inovatívnej technológie časového označovania. Na rozdiel od mnohých iných platforiem je proces časovej pečiatky VIDT DAO jednoduchý a zároveň efektívny, keďže na overenie akéhokoľvek dokumentu alebo údajov je potrebný len 1 token VIDT. Používatelia tak môžu ľahko chrániť svoje digitálne aktíva v reálnom čase.

S viac ako 25 reálnymi integrátormi, ktorí už túto technológiu využívajú, sa VIDT rýchlo stáva kľúčovým úžitkovým tokenom v oblasti blockchainu. Približne 77 % celkovej ponuky VIDT je v obehu, zvyšok je alokovaný do pokladnice VIDT DAO Incubator na podporu budúcich projektov a rozširovanie ekosystému.

xMoney (UTK): Bezpečné kryptoplatby s nízkymi poplatkami pre podniky

Názov tokenu: xMoney (UTK)
Objem: 500 miliónov
Dátum kótovania na MEXC: 20.08.2024

xMoney, predtým známy ako Utrust, bol vyvinutý s cieľom riešiť problémy s použiteľnosťou kryptomien pri každodenných transakciách, konkrétne so zameraním na zvýšenie bezpečnosti transakcií a zníženie vysokých poplatkov. Platforma umožňuje rýchle a bezpečné krypto a fiat platby s nižšími poplatkami, čím pomáha obchodníkom osloviť širšie publikum držiteľov kryptomien a zároveň ich chráni pred volatilitou trhu.

Vlastný token platformy, UTK 3.0, je navrhnutý tak, aby podporoval prijatie uľahčením platieb a motivoval podniky prijímať krypto a fiat. S maximálnou ponukou 500 miliónov tokenov, ktoré sú všetky v obehu, UTK podporuje prosperujúci ekosystém, v ktorom obchodníci, používatelia a investori profitujú z bezproblémovej integrácie decentralizovaných finančných nástrojov.

League of Kingdoms (LOKA): Strategické hry na princípe „Play-to-Earn”, ktoré posilňujú postavenie hráčov

Názov tokenu: LOKA (LOKA)
Objem: 500 miliónov
Dátum kótovania na MEXC: 20.8.2024

League of Kingdoms (LOKA) je MMO strategická hra založená na blockchaine, ktorá integruje ekosystém „play-to-earn” a umožňuje hráčom generovať reálny príjem prostredníctvom aktivít v hre. Hráči môžu budovať kráľovstvá, vytvárať aliancie, zhromažďovať armády a súťažiť v PvE, PvP a MMO bitkách o moc a bohatstvo, čím vytvárajú dynamické a súťaživé herné prostredie.

Token LOKA slúži ako riadiaci token hry, ktorý držiteľom umožňuje podieľať sa na rozhodovaní, nakupovať herné predmety a zarábať prostredníctvom stávok. S celkovou zásobou 500 000 000 tokenov LOKA a aktuálnou cirkulujúcou zásobou 46 243 000 tokenov LOKA si hra od svojho spustenia v júli 2021 rýchlo získala popularitu. Platforma má v pláne ďalej vylepšovať svoj herný ekosystém prostredníctvom vydania vlastného trhoviska NFT, arény PvP a pozemného centra odmien, čím obohatí celkový zážitok hráčov.

Voxies (VOXEL): Taktická RPG inšpirovaná retro štýlom s blockchainovými odmenami Play-to-Earn

Názov tokenu: Voxies (VOXEL)
Objem: 300 miliónov
Dátum kótovania na MEXC: 19.08.2024

Voxie Tactics je free-to-play 3D ťahová taktická RPG hra, ktorá spája retro estetiku s modernými hernými mechanizmami. VOXEL je úžitková mena hry Voxie Tactics, ktorá sa používa na nákup herných predmetov, ako sú zbrane a brnenia. Token je tiež obchodovateľný na sekundárnom trhu, čo hráčom umožňuje nakupovať tokeny VOXEL v hre a predávať ich inde, podobne ako Voxie NFT.

Hra Voxie Tactics, postavená na technológii blockchain, umožňuje hráčom získavať tokeny VOXEL a predmety NFT prostredníctvom hrania v hre Voxtopia alebo v bitkách PvP. S maximálnou zásobou 300 000 000 tokenov zohráva VOXEL dôležitú úlohu v ekonomike hry, odmeňuje hráčov za ich úspechy a podporuje angažovanosť v rámci univerza Voxie Tactics.

Záver

Na záver možno povedať, že MEXC je naďalej platformou na objavovanie zaujímavých tokenov so sľubným potenciálom. Spomedzi piatich hlavných tokenov uvedených na zozname – BLASTUP, VIDT, Money (UTK), League of Kingdoms (LOKA) a Voxie (VOXEL) – prináša každý z nich jedinečnú hodnotu a užitočnosť. Token BLASTUP však vyniká ako token s vysokým rastom a vysokou užitočnosťou, ktorý poháňa najrýchlejšie rastúci kryptografický launchpad. Vďaka pôsobivým odmenám za stávky, exkluzívnemu prístupu k IDO a rastúcemu ekosystému sa BLASTUP stavia do pozície tokenu, ktorý musia sledovať investori, ktorí sa chcú dostať do prvého poschodia explozívneho projektu. Sledujte tieto tokeny, pretože sa naďalej vyvíjajú a formujú budúcnosť kryptomeny.

Web BLASTUP

Web: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: