Sezóna altcoinov sa blíži: Nakúpte tieto altcoiny pod 1 dolár

Sponzorované články Sezóna altcoinov sa blíži
Sezóna altcoinov sa blíži. Zdroj: BlastUP
BitmarketsBitmarkets

PR článok BLASTUP. Krypto trh bzučí vzrušením, pretože sa blíži ďalšia altseason. Dôvtipní investori hľadajú cenovo dostupné altcoiny s vysokým potenciálnym ziskom. Tento článok odhaľuje päť sľubných mincí, ktoré sa v súčasnosti obchodujú za menej ako dolár a ktorých hodnota by sa mohla do roku 2025 znásobiť. Objavte tieto skryté klenoty pripravené na výrazný rast v blízkej budúcnosti.

Token BLASTUP čaká 100-násobný nárast, poháňa najrýchlejšie rastúci launchpad

BLASTUP, natívny token spoločnosti BlastUP, sa rýchlo stáva výnimočným na trhu s kryptomenami. Postavený na Blast, jedinom blockchaine 2. vrstvy, ktorý ponúka natívny výnos pre ETH a stablecoiny, má BlastUP za úlohu supercharge krypto startupov od prvého dňa – a už to aj plní. Len za niekoľko mesiacov BlastUP spustil niekoľko úspešných IDO, prilákal viac ako 20 000 držiteľov a získal 8 miliónov dolárov.

Ako BlastUP napreduje, naďalej sa zameriava na budovanie globálneho centra pre komunitu Blast, ktorá sa zaviazala podporovať startupy v ranom štádiu. Jej prístup zameraný na komunitu a snaha o inovácie sú kľúčovými faktormi jej rýchleho vzostupu, z ktorého profitujú všetci účastníci ekosystému.

>>Podporujte svoje portfólio s BLASTUP pred blížiacou sa sezónou<<

Token BLASTUP tvorí jadro platformy a môže sa pochváliť vysokou užitočnosťou. Je nabitý mnohými výhodami pre svojich držiteľov:

– Odmeny za stakovanie s atraktívnou RPMN až do výšky 24 %.
– Exkluzívny prístup k IDO, ktorý ponúka skoré investičné príležitosti do nových horúcich projektov.
– Vernostné výhody a exkluzívne alokácie z projektov, ktoré sa spúšťajú na BlastUP.

BLASTUP bol nedávno spustený na burzách MEXC a Bitget, pričom čoskoro sa plánuje pripojiť k burzám prvej úrovne. Tieto nové kótovania zvyšujú expozíciu na trhu, čím sa BLASTUP stáva atraktívnejším pre širšie publikum investorov.

Keďže ekosystém BlastUP neustále rastie, rastie aj dopyt po jeho tokene. Analytici už teraz predpovedajú potenciálny 1000 % nárast hodnoty do konca roka, keďže na platformu sa hrnie viac projektov a používateľov.

Pre tých, ktorí sa chcú včas dostať k rýchlo rastúcemu tokenu s vysokou užitočnosťou, je BLASTUP tokenom, ktorý treba sledovať.

>>Stakujte a zarábajte s BLASTUP<<

VeChain: Pohľad na revolúciu v reťazci blockchain

Spoločnosť VeChain robí rozruch tým, že sa zameriava na riešenia dodávateľského reťazca pomocou svojej technológie blockchain. Poskytuje transparentnosť a zabezpečuje lepšie sledovanie tovaru v odvetviach, ako sú potraviny, móda a autá. Jej minca VET je pozoruhodná svojou silnou prítomnosťou na trhu. Ľudí priťahuje VeChain, pretože pomáha overovať pravosť výrobkov a zvládať problémy, ako je napríklad sťahovanie výrobkov z trhu. Platforma prešla na vlastný blockchain VeChainThor, čím sa zlepšil spôsob overovania transakcií. Tento posun spolu s partnerstvami s veľkými menami, ako sú Walmart China a BMW, signalizuje potenciálny rast. Investícia do VET by mohla znamenať zapojenie sa do rozširujúcej sa siete s reálnym využitím, ktorá ponúka možnosť získať pasívny príjem prostredníctvom svojho ekosystému.

Objavte Kaspa: Vychádzajúca hviezda vo svete kryptomien

Spoločnosť Kaspa si získava pozornosť v kryptopriestore svojím prístupom proof-of-work. Využíva protokol GHOSTDAG, ktorý na rozdiel od tradičných blockchainov umožňuje koexistenciu paralelných blokov. Tento prístup podporuje rýchlu rýchlosť blokovania a minimálny čas potvrdenia. Štruktúra blockDAG spoločnosti Kaspa ponúka bezpečné operácie s plánmi na zvýšenie rýchlosti blokov. Funkcie ako Reachability a prerezávanie dát blokov zvyšujú jej príťažlivosť. Investícia do Kaspa by mohla byť prospešná, keďže jej cieľom je umožniť vysokorýchlostné transakcie a budúce riešenia na druhej vrstve. Technológia je navrhnutá tak, aby zvládla rýchle prostredie, čo ju robí sľubnou pre používateľov, ktorí hľadajú rýchle a efektívne kryptografické transakcie.

Ondo Finance: Preskúmanie potenciálu blockchainu v tradičných financiách

Spoločnosť Ondo Finance spája tradičné financie s blockchainom s cieľom vytvoriť stabilné finančné produkty. Tokenizuje aktíva s cieľom poskytnúť väčšiemu počtu ľudí prístup ku kvalitným investíciám. Spoluprácou s partnermi, ako je BlackRock, a využívaním Coinbase na zabezpečenie kladie Ondo dôraz na dôveru a transparentnosť. Zameriava sa na právne normy s cieľom budovať dôveru. Jedna z jej ponúk, USDY, kombinuje spoľahlivosť amerických štátnych dlhopisov s flexibilitou stablecoinov. Pre investorov to môže znamenať bezpečnú expozíciu na kryptografickom trhu s regulovanými produktmi. Medzi výhody patria potenciálne stabilné výnosy a prístup k vysokokvalitným aktívam, čo je atraktívne pre tých, ktorí hľadajú stabilnú investíciu do rozvíjajúceho sa krypto priestoru.

MANTRA na čele ďalšieho býčieho behu v altcoinovej sezóne

MANTRA je blockchain zameraný na bezpečnosť a regulačné potreby. Je určená pre inštitúcie a vývojárov. Podporuje aplikácie, ktoré vyžadujú prevádzku bez povolení, ale zároveň sú v súlade s pravidlami reálneho sveta. Je postavená na Cosmos SDK, dobre sa integruje s IBC a ponúka podporu pre CosmWasm. Bezpečnosť je zabezpečená prostredníctvom sady validátorov PoS. Dokáže spracovať až 10 000 transakcií za sekundu, vďaka čomu je škálovateľný. Má zabudované nástroje na vytváranie, obchodovanie a správu kompatibilných aktív. Používatelia môžu očakávať hladší priebeh pripojenia k Web3. Investícia do MANTRA by mohla znamenať podporu systému, ktorý vyvažuje otvorenosť s dodržiavaním predpisov, čo osloví finančné inštitúcie aj rastúcu komunitu Web3.

Záver

Hoci systémy VET, KAS, ONDO a OM vykazujú určitý potenciál, na svoj výrazný rast môžu potrebovať viac času. Skutočnou hviezdou sa zdá byť BLASTUP. Vyniká svojou pevnou koncepciou a spojením s ekosystémom Blast. Táto jedinečná kombinácia naznačuje vyšší potenciál dlhodobých ziskov. Zameranie sa na BLASTUP by mohlo byť múdrym krokom pre tých, ktorí sa usilujú o výrazné výnosy do roku 2025.

Web BLASTUP

Web: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: