Margex – Revolučná kryptoburza, ktorá ťa prekvapí svojimi funkcionalitami

  • Margex je kryptomenová burza zameraná na obchodovanie derivátov.
  • Môžete tu využívať finančnú páku až 100X.
  • Okrem obchodovania tu môžete pasívne zarábať cez staking a copytrading.
Novinky Komplexná kryptomenová burza Margex
Komplexná kryptomenová burza Margex. Zdroj: shutterstock.com/truenos86 a Margex
BitmarketsBitmarkets

Margex sa považuje za jednu z najjednoduchších kryptomenových búrz, čo ocenia nielen začiatočníci, ale aj profesionálni obchodníci. Ide o legitímnu a užívateľsky prívetivú burzu, kde viete využiť okrem bežného obchodovania aj staking, copytrading a v neposlednom rade i vzdelávaciu akadémiu.

Kryptomenová burza Margex je určená predovšetkým na komplexné obchodovanie s kryptomenami. Ďalším dôvodom, prečo mnohí uprednostňujú práve túto burzu, je možnosť copytradingu s až 100-násobnou finančnou pákou, čo umožňuje maximalizovanie potenciálneho zisku.

Platforma vznikla v roku 2019 a tvrdí, že sa odvtedy zaregistrovalo vyše pol milióna používateľov. Umožňuje taktiež realizáciu až 100 000 obchodov za sekundu a hĺbku knihy objednávok až nad 50 miliónov dolárov. Likvidita a rýchlosť sú prednosťou burzy Margex.

TIP Registrujte sa na Margex a využite páku až 100X.

Úvodná stránka Margex

Úvodná stránka Margex. Zdroj: Margex

Vízia Margex

Margex si kladie za cieľ poskytovať spravodlivú, bezpečnú a ľahko použiteľnú platformu s najvyššou triedou finančných technológií na celom svete. Cieľom je, aby mal každý možnosť využívať rovnaké a neobmedzené príležitosti na budovanie bohatstva, a to bez ohľadu na to, kto ste a kde bývate.

Na Margex môžu obchodníci nakupovať rôzne kryptomenové aktíva pomocou kreditných kariet alebo SEPA transakcií. Taktiež viete využiť vysokú finančnú páku, pasívne zarábanie na úrokoch, obchodovanie s derivátmi a mnoho ďalšieho. Poďme sa detailnejšie pozrieť na portfólio týchto produktov.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: MargexTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.